Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έβρος: Παράνομοι μετανάστες κάνουν κατάληψη στα σπίτια των Ελλήνων και μένουν μέσα!

  Νέο σοβαρό περιστατικό στην περιοχή του Έβρου, όπου παράνομοι μετανάστες έκαναν κατάληψη σε σπίτι Ελλήνων και πλέον το χρησιμοποιούν ως βά...

 



Νέο σοβαρό περιστατικό στην περιοχή του Έβρου, όπου παράνομοι μετανάστες έκαναν κατάληψη σε σπίτι Ελλήνων και πλέον το χρησιμοποιούν ως βάση προ΄ψθησης στην ενδοχώρα.

Όπως φαίνεται από φωτογραφίες του evros-news.gr στο χωριό Μεγάλο Δέρειο Σουφλίου που ανήκει σε οικογένεια η οποία μένει μόνιμα στην Κομοτηνή και το χρησιμοποιεί κυρίως ως εξοχικό, έχουν κάνει κατάληψη παράνομοι μετανάστες που περνούν από την περιοχή μεταξύ Διδυμοτείχου-Σουφλίου (Μάνβδρα, Λάβαρα, Αμόριο).

Μένουν εκεί για να προστατεύονται από τις καιρικές συνθήκες, ξεκουράζονται πριν συνεχίσουν την διαδρομή τους είτε με τα πόδια είτε περιμένουν να έρθουν με αυτοκίνητα να τους παραλάβουν οι διακινητές για προώθηση στην ενδοχώρα.

Επίσης, έφεραν και ειδική σόμπα την οποία ανάβουν και μαγειρεύουν όσα αγοράζουν από τα καταστήματα των χωριών κάτι που δείχνει πως είναι δεκάδες άτομα που περνούν από το Μεγάλο Δέρειο και σταματούν στο συγκεκριμένο σπίτι.


Μάλιστα προκάλεσαν και καταστροφές στο σπίτι, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που τράβηξαν οι κάτοικοι, όταν εντόπισαν την κατάληψη και την παρουσία των παράνομων μεταναστών.

Κάποια από τα πράγματα είτε του σπιτιού είτε δικά τους, τα… ξεφορτώνονται μέσα στον διπλανό χώρο που βρίσκεται στο δάσος το οποίο περιβάλλει το σπίτι και γενικότερα το χωριό. Οι κάτοικοι και των άλλων ορεινών χωριών έχουν πολλές φορές καταγγείλει την ανεξέλεγκτη… δράση όλων αυτών στην αστυνομία, η οποία έρχεται όμως περιστασιακά στην περιοχή , καθώς μόνιμη παρουσία αστυνομικών δεν υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.