Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΑΝΑ «στον αέρα» οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκυο... λόγω αύξησης κρουσμάτων του κορονοϊού!

Το Τόκιο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς κατέγραψε 1.300 νέα κρούσματα κορονοϊού Ηδιεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο το καλοκαίρι του ...





Το Τόκιο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς κατέγραψε 1.300 νέα κρούσματα κορονοϊού

Ηδιεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο το καλοκαίρι του 2021 θεωρούνταν κάτι σίγουρο, ύστερα από την πρώτη αναβολή εξαιτίας της πανδημίας, η νέα όμως αύξηση των κρουσμάτων στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας προκαλεί νέους φόβους για τη μεγάλη διοργάνωση, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Guardian.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο Τόκιο ανακοινώθηκαν 1.300 νέα κρούσματα και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα ακολουθήσει μέχρι το καλοκαίρι. Κι όλα αυτά ενώ οι οικονομικές συνέπειες της πανδημίας έχουν κοστίσει πολύ στη χώρα.

Ήδη, η ιαπωνική κυβέρνηση έχει δαπανήσει για την προστασία της δημόσιας υγείας 900 εκατομμύρια, ποσό διόλου αμελητέο.

Με δηλώσεις του πρωθυπουργού της Ιαπωνίας Γιοσιχίντε Σούγκα και ύστερα από εκκλήσεις της κυβερνήτη της περιφέρειας Γιουρίκο Κόικε, το Τόκιο, η Σαϊτάμα, η Τσίμπα και η Κανάγκαβα θα τεθούν από τις 09/01 και για ένα μήνα υπό αυστηρούς περιορισμούς με σκοπό την μείωση της έξαρσης των κρουσμάτων.

Ένα από τα μέτρα που θα εφαρμοστούν είναι και το κλείσιμο των μαγαζιών εστίασης στις 20:00, αντί για τις 22:00 που ίσχυε ως τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.