Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυστραλία-Κορωνοϊός: Σάλος με διαφήμιση που δείχνει άνδρα να τρώει σάντουιτς με νυχτερίδα - ΒΙΝΤΕΟ

    Μια διαφήμιση που δείχνει έναν άντρα να τρώει σάντουιτς νυχτερίδας, έχει προκαλέσει σάλο στην Αυστραλία και ερευνάται από τους αρμόδιους...

 


 


Μια διαφήμιση που δείχνει έναν άντρα να τρώει σάντουιτς νυχτερίδας, έχει προκαλέσει σάλο στην Αυστραλία και ερευνάται από τους αρμόδιους φορείς της χώρας.

Η διαφήμιση της εταιρείας εξοπλισμού εξωτερικών δραστηριοτήτων Boating Camping Fishing store (BCF) έχει προβληθεί περισσότερες από 250.000 φορές στο YouTube. Σε αυτή, βλέπουμε έναν άντρα να αστειεύεται ότι η πανδημία προκλήθηκε από κάποιον που έφαγε μια νυχτερίδα.

Ενώ τα πρώιμα κρούσματα εμφανίστηκαν από μια αγορά ζωντανών ζώων στην Ουχάν της Κίνας, και υπήρξαν σε όλο αυτό το διάστημα αναφορές ότι ενδεχομένως ο ιός να προήλθε από νυχτερίδα, χωρίς να γνωρίζει κανείς το πώς, δεν υπήρξε καμία οριστική απόδειξη ότι ο ιός προήλθε και εξαπλώθηκε με αυτόν τον τρόπο.

«Το Ad Standards έχει λάβει πολλά παράπονα σχετικά με τη διαφημιστική καλοκαιρινή εκστρατεία τη BCF και βρίσκεται στη διαδικασία αξιολόγησης αυτών των καταγγελιών για να διαπιστώσουν εάν εγείρουν διάφορα ζητήματα», δήλωσε εκπρόσωπος του Γραφείου Advertising Standards στο BBC.

Ένας εκπρόσωπος της BCF είπε νωρίτερα στα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης ότι η ανάλαφρη εκστρατεία μάρκετινγκ αναγνωρίζει ότι πολλοί Αυστραλοί θα μείνουν σπίτι αυτό το καλοκαίρι και τους ενθαρρύνει να εξερευνήσουν τη δική τους αυλή.

«Φυσικά κατανοούμε τη σοβαρότητα της πανδημίας και της εξάπλωσης του Covid-19, αλλά είναι σαφές ότι αυτή η διαφήμιση πλαισιώνεται με το ίδιο πνεύμα». iefimerida.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.