Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ... Σύλληψη μετανάστη για τρομοκρατία στη Θεσσαλονίκη - Ήταν καταζητούμενος για συμμετοχή σε παρακλάδι της Αλ-Κάιντα

Ακόμη ένα περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με κάποιον εξτρεμιστή του Ισλάμ να έχει περάσει στα σύνορα της χώρας μας, ανάμεσα στ...





Ακόμη ένα περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με κάποιον εξτρεμιστή του Ισλάμ να έχει περάσει στα σύνορα της χώρας μας, ανάμεσα στις ροές «μεταναστών και προσφύγων».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας, που συνελήφθη, ήταν καταζητούμενος για συμμετοχή στο Μέτωπο Αλ-Νούσρα, πρώην παρακλάδι της Αλ-Κάιντα στη Συρία. Εντοπίστηκε σε προσφυγικό καμπ της Θεσσαλονίκης, σε εκτέλεση εντάλματος των Ολλανδικών διωκτικών αρχών.

Ο 33χρονος φέρεται να ζούσε στην Ολλανδία, όπου του είχε χορηγηθεί το καθεστώς του πρόσφυγα. Στη συγκεκριμένη χώρα ζει η σύζυγός του, όπως επίσης τα δύο ανήλικα παιδιά τους.Πρόκειται για 33χρονο Σύρο, στον οποίο, σύμφωνα με τα διωκτικά έγγραφα των Ολλανδών, αποδίδονται πράξεις συνδεόμενες με τρομοκρατία.

Ο ίδιος μετά τη σύλληψή του από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες έκδοσής του στην Ολλανδία. Παραμένει υπό κράτηση και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο 33χρονος συναινεί στην έκδοσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.