Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΩΜΕΡΗ προπαγάνδα Σοϊλού κατά της Ελλάδος... «Αφήνει τους μετανάστες να πνιγούν και τους σώζει η τουρκική Ακτοφυλακή»...!!!

Όλα αυτά βέβαια έχουν σκοπό να θέσουν  "βάσεις" για να αρπάξει η τουρκία σε πρώτη φάση την ΄'ερευνα και διάσωση" στον Ανα...




Όλα αυτά βέβαια έχουν σκοπό να θέσουν  "βάσεις" για να αρπάξει η τουρκία σε πρώτη φάση την ΄'ερευνα και διάσωση" στον Ανατολικό Αιγαίο...


Σε λίγες ημέρες ξεκινούν οι διερευνητικές επαφές Ελλάδας-Τουρκίας και η “σύμμαχος χώρα” κάνει ότι μπορεί για να μας υπενθυμίσει με ποιους πάμε να συζητήσουμε , χωρίς να ξέρουμε τι θα πούμε.

Ο Σουλεϊμάν Σοϊλού , υπουργός Εσωτερικών του καθεστώτος Ερντογάν προχώρησε σε μία ακόμη κατάπτυστη ανάρτηση στο twitter, με την οποία κατηγορεί την Ελλάδα ότι αφήνει στη μέση της θάλασσας βάρκες με μετανάστες. Δεν γράφει ότι οι ίδιοι οι Τούρκοι της στέλνουν ,έχοντας εισπράξει σε τράπεζες τους το αντίστοιχο …κόμιστρο. Μαύρα λεφτά για την τουρκική οικονομία που όλο καταρρέει και προστίθενται στα δισεκατομμύρια που τσεπώνουν από τους Ευρωπαίους για να “διαχειρίζονται” το μεταναστευτικό-προσφυγικό.

Ο Σοϊλού στο ίδιο μήνυμα γράφει ότι η τουρκική ακτοφυλακή …σώζει τους μετανάστες και καταγγέλει την ΕΕ που δε “μαλώνει” την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.