Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Περιστέρι... ΒΙΝΤΕΟ ΚΟΛΑΦΟΣ... Άγριο Ξύλο στους συμμαθητές τους από την παρέα των αλήλικων τραμπούκων...!!! Τρόμος στο ΕΠΑΛ Περιστερίου!

Βίντεο ντοκουμέντο από την υπόλοιπη «παρέα» των ανήλικων αδελφών τραμπούκων που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη στο Μετρό, φέρνει στο φως της δημ...





Βίντεο ντοκουμέντο από την υπόλοιπη «παρέα» των ανήλικων αδελφών τραμπούκων που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη στο Μετρό, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Το περιστατικό του ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του μετρό είναι η κορυφή του παγόβουνου για την δράση των δυο ανήλικων που μαζί με φίλους τους έχουν συστήσει συμμορία και τρομοκρατούν άλλους ανήλικους.

Πεδίο δράσης τους το Περιστέρι και το Ίλιον. Άλλος ανήλικος μαθητής, «αναπόσπαστο» όμως μέλος της συμμορίας, μετά το τέλος του μαθήματος κυνηγάει και πιάνει συμμαθητή του, τον οποίο και γρονθοκοπεί στο κεφάλι. Το θύμα μάλιστα καταρρέει λιπόθυμο στον πεζόδρομο, με την υπόλοιπη παρέα των τραμπούκων να γελάει και να τον χλευάζει που έχασε παντελώς τις αισθήσεις του, δεχόμενος μόνο μια γροθιά.
Όλοι εναντίον ενός

Ο ανήλικος είναι τελείως ανυπεράσπιστος, καθώς σ’ όλη την διαδρομή που τον καταδιώκει ο τραμπούκος, εκείνος μάταια προσπαθεί να ξεφύγει αφού στους ώμους του κουβαλά το βάρος της τσάντας με τα βιβλία.

Μάλιστα όλη τη διαδρομή με το κυνηγητό «απαθανατίζουν» οι φίλοι του τραμπούκου με την κάμερα του κινητού τους τηλεφώνου, ξεσπώντας σε κραυγές ικανοποίησης και ευχαρίστησης που αργά ή γρήγορα το θύμα τους θα έχει ακινητοποιηθεί. Ο τραμπούκος που είναι και αυτός καταφανώς ανήλικος έχει το παρατσούκλι «Λ…ος».

Επιδεικνύουν τα «τρόπαιά» τους

Τόσο ο ίδιος όσο και τα δυο αδέλφια που ξυλοκόπησαν με γροθιές και κλωτσιές τον σταθμάρχη, καταληστεύουν συμμαθητές τους αρπάζοντάς τους κινητά τηλέφωνα αλλά και χρήματα.

Μάλιστα στο ΕΠΑΛ του Περιστερίου αλλά και σ’ άλλα σχολεία της πόλης η δράση τους είναι τόσο διαδεδομένη που στο άκουσμα του ονόματος τους τα παιδιά-θύματα ενδίδουν στον εκβιασμό και παραδίδουν από μόνα τους ότι κουβαλούν επιστρέφοντας από το σχολείο στο σπίτι.

Και αυτό, για να αποφύγουν το ξύλο και την χλεύη, καθώς η παρέα των τραμπούκων συνήθιζε να ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα κατορθώματά της για τον φόβο των Ιουδαίων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.