Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο: Ζευγάρι Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών μετέφερε κόκα μέσα σε λούτρινα κουκλάκια

Μέσα σε παιχνίδια έκρυβαν την κόκα ο 45χρονος Άντριαν, γνωστός ως «Άρης» και η γοητευτική ξανθιά συνεργός του Νέλα Χειροπέδες στους χει...





Μέσα σε παιχνίδια έκρυβαν την κόκα ο 45χρονος Άντριαν, γνωστός ως «Άρης» και η γοητευτική ξανθιά συνεργός του Νέλα

Χειροπέδες στους χειμερινούς dealers της Μυκόνου που πηγαινοέρχονταν στην Αθήνα για να ψωνίζουν κόκα και να τη ρίχνουν στην πελατεία του νησιού των ανέμων, χρησιμοποιώντας λούτρινα αρκουδάκια για να κρύβουν τη «λευκή κυρία» πέρασαν οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης. Μάλιστα στο βίντεο του protothema.gr, φαίνεται πώς έκρυβε το κύκλωμα τα ναρκωτικά μέχρι να τα ξετρυπώσουν με χειρουργικό τρόπο τα «λαγωνικά» του Λιμενικού και της ΕΛ.ΑΣ.

Αρχηγός του κυκλώματος φέρεται ένας 45χρονος Αλβανός ο Αντριάν, γνωστός στις πιάτσες της Αθήνας και της Μυκόνου με το κωδικό όνομα «Άρης» και δεξί του χέρι μια γοητευτική ξανθιά γυναίκα η Νέλα. Μάλιστα, εκείνη ήταν που αναλάμβανε να μεταφέρει την κόκα με τα λούτρινα αρκουδάκια προκειμένου να ρίχνει στάχτη στα μάτια των αρχών. Το απόγευμα της 29ης Ιανουαρίου ήταν η τελευταία μεταφορά. 

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης μετά από πληροφοριίες μπλόκαραν το ζευγάρι μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο και τους πέρασαν χειροπέδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.