Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χάος και στη Μόσχα: Χιλιάδες στη διαδήλωση για τον Ναβάλνι, έπιασαν τη γυναίκα του

Ίσως και περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι αψήφησαν τις προειδοποιήσεις πως η διαδήλωση θα κατασταλεί και βγήκαν στους δρόμους της Μόσχας να...





Ίσως και περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι αψήφησαν τις προειδοποιήσεις πως η διαδήλωση θα κατασταλεί και βγήκαν στους δρόμους της Μόσχας να διαδηλώσουν υπέρ του Αλεξέι Ναβάλνι. Δεν έλειψαν τα επεισόδια, με την αστυνομία να προφυλακίζει τη γυναίκα του ηγέτη της αντιπολίτευσης.

Ο Αλέξει Ναβάλνι, μέγας πολέμιος του Βλαντιμίρ Πούτιν, συνελήφθη πριν από μερικές μέρες πριν καλά καλά πατήσει το πόδι του στη Μόσχα, όπου επέστρεψε ύστερα από τη νοσηλεία του στη Γερμανία μετά τη δηλητηρίαση και την απόπειρα δολοφονίας του.

Το Σάββατο (23.01.2021) χιλιάδες οπαδοί της αντιπολίτευσης, όπως είχαν διαμηνύσει και παρά τις… προτροπές να μην το κάνουν, κατέβηκαν στους δρόμους της Μόσχας για να ζητήσουν την απελευθέρωση του ηγέτη της αντιπολίτευσης.

Οι εκτιμήσεις μαρτύρων στο Reuters ήταν πως στο κέντρο της ρωσικής πρωτεύουσα μαζεύτηκαν 10.000 κόσμου. Η αστυνομία της Μόσχας κατεβάζει τον αριθμό των διαδηλωτών στους 4.000, μετέδωσε το πρακτορείο TASS.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.