Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φθιώτιδα: Ο απίστευτος τρόπος που προσπάθησε να εξαπατήσει ταξιτζήδες – «Λεφτά στο λεπτό»

Θύματα απατεώνων έπεσαν στη Φθιώτιδα επαγγελματίες αυτοκινητιστές. Οι επιτήδειοι χρησιμοποίησαν τη μέθοδο τραπεζικής συναλλαγής «Λεφτά στο ...





Θύματα απατεώνων έπεσαν στη Φθιώτιδα επαγγελματίες αυτοκινητιστές. Οι επιτήδειοι χρησιμοποίησαν τη μέθοδο τραπεζικής συναλλαγής «Λεφτά στο Λεπτό», για να τους αποσπάσουν χρήματα.

Η… κομπίνα στη Φθιώτιδα στήθηκε από έναν άγνωστο, ο οποίος τηλεφώνησε σε τρεις ή και τέσσερις ταξιτζήδες και τους ζήτησε τιμή για να παραλάβουν τη μητέρα του και να τη πάνε στη Λάρισα. Δικαιολογήθηκε, όμως, ότι δεν είχε μετρητά και τους ζήτησε κωδικό για να γίνει η συναλλαγή ηλεκτρονικά.

Το «μυστικό» είναι ότι με την υπηρεσία «Λεφτά στο Λεπτό» χρεώνεις το λογαριασμό σου με το ποσό που θέλεις και η τράπεζα σού δίνει έναν κωδικό, τον οποίο μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ο οποιοσδήποτε σε οποιοδήποτε ATM για να εισπράξει τα χρήματα της συμφωνίας.

Σύμφωνα όμως με το Lamiareport, ο απατεώνας, ποντάροντας ότι το υποψήφιο «θύμα» δεν γνωρίζει πώς λειτουργεί η υπηρεσία, ενημερώνει ότι τον κωδικό τον θέλει για να τους βάλει χρήματα στο λογαριασμό τους!

Σε τουλάχιστον μία περίπτωση ο επιτήδειος κατάφερε να εισπράξει χρήματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.