Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επεισόδια την Πρωτοχρονιά στην Κύπρο: Έβαλαν φωτιά και επιτέθηκαν με πέτρες - ΒΙΝΤΕΟ

Λίγο μετά τα μεσάνυκτα, μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν σε περιοχή στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου είχαν συγκεν...



Λίγο μετά τα μεσάνυκτα, μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν σε περιοχή στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου είχαν συγκεντρωθεί γύρω στα 40 πρόσωπα, τα οποία έθεσαν πυρκαγιά σε αριθμό μοτοποδηλάτων που οι ίδιοι μετέφεραν στο σημείο.

Μερικοί από τους υπόπτους είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, ενώ άλλοι έφεραν στο πρόσωπο μάσκες.

Ενώ τα μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προσπαθούσαν να κατασβήσουν την πυρκαγιά, κάποια από τα πρόσωπα που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο, άρχισαν να βρίζουν και να ρίχνουν πέτρες προς τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες.

Στη συνέχεια, με την κατάσβεση της φωτιάς επιτέθηκαν στα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με αποτέλεσμα μέλος της Αστυνομίας να χρησιμοποιήσει τον υπηρεσιακό οπλισμό του, με ρίψη προειδοποιητικού πυροβολισμού στον αέρα, αποτρέποντας έτσι την επίθεση και αναγκάζοντας τους να οπισθοχωρήσουν, συνέχισαν ωστόσο από απόσταση να ρίχνουν διάφορα αντικείμενα προς τους πυροσβέστες και σε όχημα της Πυροσβεστικής.

Αποτέλεσμα της ρίψης των αντικειμένων ήταν να τραυματιστεί μέλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Αυτός μετέβη για ιατρικές εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη οίδημα στο δεξί πόδι και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες έλαβε εξιτήριο.

Με την καταστολή των επεισοδίων και αφού τα πρόσωπα που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο τράπηκαν σε φυγή, έγιναν εξετάσεις στη σκηνή, οι οποίες θα συνεχιστούν τις πρωινές ώρες σήμερα.

Σε σχέση με τα επεισόδια η Αστυνομία διερευνά υπόθεση οχλαγωγίας, εμπρησμού, επίθεσης εναντίον οργάνου τήρησης της τάξης, κοινής επίθεσης, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και πρόκλησης ζημιάς σε περιουσία.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.