Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δράμα: Αποσμητικά... με κάνναβη σε Κέντρο Κράτησης αλλοδαπών

Παραλήπτης του δέματος ήταν ένας αλλοδαπός κρατούμενος - Ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών εντόπισε κάνναβη στα Τρίκαλα Ύποπτο θεώρησαν οι αστ...




Παραλήπτης του δέματος ήταν ένας αλλοδαπός κρατούμενος - Ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών εντόπισε κάνναβη στα Τρίκαλα

Ύποπτο θεώρησαν οι αστυνομικοί του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών Δράμας ένα δέμα με παραλήπτη έναν από τους αλλοδαπούς που κρατούνται σε αυτό και, μόλις το άνοιξαν, διαπίστωσαν ότι οι δύο συσκευασίες αποσμητικού που δεν ήταν και τόσο... αθώες!

Στο εσωτερικό τους ήταν κρυμμένες δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 22,6 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν και ο αλλοδαπός συνελήφθη για να οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για εισαγωγή ναρκωτικών σε χώρο κράτησης. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δράμας διενεργούν προανάκριση για να ταυτοποιήσουν και τον αποστολέα του δέματος.

Ο «Flex» βρήκε ποσότητες κάνναβης στα Τρίκαλα

Ο άνδρας που συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων μετά από έλεγχο, είχε στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης η οποία κατασχέθηκε. Όμως, κατά την έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του από τον σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών «Flex», βρέθηκε και άλλη ποσότητα κάνναβης βάρους 72 γραμμαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.