Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ντουμπάι: Οι εικόνες που τρόμαξαν ΕΟΔΥ και Πολιτική Προστασία - Δείτε βίντεο

Χιλιάδες Ευρωπαίοι τουρίστες - ανάμεσα τους κι αρκετοί συμπατριώτες μας - ταξίδεψαν στο Ντουμπάι για να γιορτάσουν την έλευση του 2021 σαν...

Χιλιάδες Ευρωπαίοι τουρίστες - ανάμεσα τους κι αρκετοί συμπατριώτες μας - ταξίδεψαν στο Ντουμπάι για να γιορτάσουν την έλευση του 2021 σαν... να μην υπάρχει πανδημία

Τα στιγμιότυπα που ανέβηκαν στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης από χιλιάδες Ευρωπαίους τουρίστες - ανάμεσα τους κι αρκετοί συμπατριώτες μας-που ταξίδεψαν στο Ντουμπάι για να γιορτάσουν την έλευση του νέου έτους, φαντάζουν με εικόνες από το προσεχές μέλλον, όταν θα έχουμε απελευθερωθεί πλήρως από την πανδημία Covid-19.


Ωστόσο αυτές οι εικόνες είναι που προκάλεσαν προβληματισμό στους λοιμωξιολόγους και στην ηγεσία της Πολιτικής Προστασίας, με αποτέλεσμα ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς να δώσει εντολή για αυστηρότερους ελέγχους κατά την επιστροφή των Ελλήνων που ταξίδεψαν στο «Λας Βέγκας» της Μέσης Ανατολής για να ξεφάντωμα χωρίς περιορισμούς.

Όπως θα δείτε στα βίντεο που ανέβηκαν στα σοσιαλ μίντια, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σε διάφορα κεντρικά σημεία της πόλης για να παρακολουθήσουν ένα ανεπανάληπτο σόου πυροτεχνημάτων με αποτέλεσμα να προκληθούν φαινόμενα ακραίου συγχρωτισμού.

Ίδια εικόνα, όπως θα δείτε, στα εστιατόρια και κλαμπ του Ντουμπάι, όπου ο κόσμος διασκέδαζε σα να μην υπάρχει πανδημία.


Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όπου χθες 1η μέρα του νέου έτους ανακοινώθηκε ρεκόρ κρουσμάτων από το ξεκίνημα της πανδημίας, με 1. 856 επιβεβαιωμένα κρούσματα, η κατάσταση αναμένεται να χειροτερέψει τις αμέσως επόμενες ημέρες όταν και θα ολοκληρωθεί η καταγραφή των κρουσμάτων απο τους εορτασμούς για την έλευση της νέας χρονιάς.


Ωστόσο, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν αναμένονται νέα μέτρα, το αντίθετο μάλιστα καθώς αίρονται κι άλλοι περιορισμοί, για παράδειγμα, η θερμομέτρηση σε εστιατόρια, καφέ και εμπορικά κέντρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.