Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ήταν ο Τσακ Νόρις στην εισβολή στο Καπιτώλιο; Η φωτογραφία που «άναψε» φωτιές

Έντονη φημολογία για παρουσία του Τσακ Νόρις στην εισβολή στο Καπιτώλιο είχε πυροδοτήσει μια φωτογραφία που έκανε το γύρο του Διαδικτύου, «α...



Έντονη φημολογία για παρουσία του Τσακ Νόρις στην εισβολή στο Καπιτώλιο είχε πυροδοτήσει μια φωτογραφία που έκανε το γύρο του Διαδικτύου, «αναγκάζοντας» τον… Texas ranger να πάρει θέση δημοσίως.

Ο αγαπημένος «σκληρός» του Χόλιγουντ που έχει πρωταγωνιστήσει επίσης σε δεκάδες… ανέκδοτα διέψευσε κατηγορηματικά ότι είναι αυτός στην επίμαχη φωτογραφία που «άναψε φωτιές», επιστρατεύοντας μάλιστα τον Κορντέλ Γουόκερ τον οποίο υποδύθηκε για οκτώ χρόνια (1993-2001) στη σειρά του CBS «Walker, Texas Ranger»

«Έμαθα πρόσφατα ότι υπήρχε ένας σωσίας του Τσακ Νόρις στις ταραχές στο Καπιτώλιο. Δεν ήμουν εγώ αυτός ούτε ήμουν εκεί. Κανενός είδους βία δεν χωρά στην κοινωνία μας. Είμαι και θα είμαι πάντα στην πλευρά του νόμου και της τάξης», έγραψε ανεβάζοντας μια φωτογραφία του ως Κορντέλ Γουόκερ.

Νωρίτερα πάντως και ο ίδιος ο ατζέντης του Νόρις είχε διαψεύσει ότι ο 80χρονος ηθοποιός και μάστερ πολεμικών τεχνών απεικονιζόταν στην εν λόγω φωτογραφία που φέρεται να τραβήχτηκε λίγο πριν από τη βίαιη εισβολή στο κτίριο του Καπιτωλίου, στις 6 Ιανουαρίου, μέσω ενός… κομπλιμέντου.

«Παραμένει στο Τέξας μαζί με την οικογένειά του» δήλωσε, στο περιοδικό People, ο Έρικ Κρίτζερ, ο οποίος παραδέχθηκε ότι όντως υπάρχει μια ομοιότητα ανάμεσα στα δύο πρόσωπα, ωστόσο «ο Τσακ είναι πολύ πιο ωραίος».​

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Τακ Νόρις δεν έχει κρύψει ποτέ τη συμπάθειά του στο κόμμα των Ρεπουμπλικανών, ενώ το 2016 είχε μάλιστα στηρίξει ανοιχτά τον Ντόναλντ Τραμπ στην εκλογική του αναμέτρηση με τη Χίλαρι Κλίντον. Κάτι που δεν έκανε ωστόσο και στις τελευταίες εκλογές κόντρα στον Τζο Μπάιντεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.