Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ραγδαίες εξελίξεις μετά την καταγγελία Μπεκατώρου: Καταθέτει στον εισαγγελέα την Τετάρτη

Προηγήθηκε αυτεπάγγελτη παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας μετά τις αποκαλύψεις της πρωταθλήτριας ιστιοπλοΐας...





Προηγήθηκε αυτεπάγγελτη παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας μετά τις αποκαλύψεις της πρωταθλήτριας ιστιοπλοΐας -

Ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει όσα έχει δημοσίως καταγγείλει για βιασμό της πριν από 23 χρόνια, θα βρεθεί την ερχόμενη Τετάρτη η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου.

Η ίδια έλαβε κλήση για κατάθεση από τον αρμόδιο εισαγγελέα που ερευνά την τόσο σοβαρή αυτή υπόθεση, για την οποία μάλιστα υπήρξε αυτεπάγγελτη παρέμβαση της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Ο εισαγγελέας που ανέλαβε τη διενέργεια της προκαταρκτικής, αφού μελέτησε τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ξεκινά την επί της ουσίας διερεύνηση της υπόθεσης με πρώτη μάρτυρα την κα Μπεκατώρου.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, αν και τα αδικήματα του 1998 έχουν υποπέσει σε παραγραφή η Εισαγγελία ανοίγει την έρευνα με στόχο να παρακινηθούν κι άλλες αθλήτριες που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση και να προσέλθουν στις Αρχές να το καταθέσουν.

Δεν θέλει να εκπροσωπηθεί από τον Νίκο και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Νωρίτερα, ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν πως η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκαρώτου δεν επιθυμεί τη νομική της εκπροσώπηση από τους ίδιους εξέδωσαν οι Νίκος και Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η ανακοίνωση των δυο δικηγόρων έχει ως εξής: «Αργά χθες το βράδυ πληροφορηθήκαμε ότι η Ολυμπιονίκης κα Σοφία Μπεκατώρου δεν επιθυμεί να συνεχισθεί η εκπροσώπησή της από την νομική ομάδα των Ζωής Κωνσταντοπούλου και Νίκου Κωνσταντόπουλου.

Βασική πρόθεση και ελπίδα της υπεράσπισης ήταν να ξεσκεπαστεί συνολικά για τη χώρα ένας κύκλος υποθέσεων εκμετάλλευσης και κακοποίησης, που αφορά νέες και νέους, και που εκτείνεται εντός και εκτός αθλητισμού.

Ευχόμαστε την κα Μπεκατώρου πολλή δύναμη στον δύσκολο αγώνα να αλλάξουν τα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.