Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δομοκός: Βρέθηκε το πτώμα του Πακιστανού, συνελήφθη και ο Πακιστανός δράστης του άγριου εγκλήματος

Σε ρέμα στο Δομοκό εντοπίστηκε η σορός του 41χρονου Πακιστανού. Ο άτυχος άνδρας δολοφονήθηκε με απανωτά χτυπήματα από τσεκούρι από 24χρονο ...





Σε ρέμα στο Δομοκό εντοπίστηκε η σορός του 41χρονου Πακιστανού. Ο άτυχος άνδρας δολοφονήθηκε με απανωτά χτυπήματα από τσεκούρι από 24χρονο ομοεθνή του το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Ο δράστης, επίσης, συνελήφθη.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο Δομοκό για το άγριο έγκλημα που συντάραξε την τοπική κοινωνία. Το απόγευμα της Πέμπτης (14.,01.2021) βρέθηκε σε απόκρημνο ρέμα το πτώμα του 41χρονου Πακιστανού που φέρεται να δολοφονήθηκε με απανωτά χτυπήματα από σκεπάρνι από 24χρονο ομοεθνή του το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στον Παλαμά Δομοκού.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το σημείο υπέδειξε ο ίδιος ο δράστης, που συνελήφθη από την αστυνομία στην προσπάθειά του να διαφύγει στο εξωτερικό, όπως αναφέρει το lamiareport.

Το πτώμα ήταν τυλιγμένο σε κουβέρτα και κατακρεουργημένο από τα χτυπήματα και είχε πεταχτεί σε ρέμα 500 περίπου μέτρα μακριά από την καλύβα. Ωστόσο ήταν πολύ δύσκολο το σημείο για να βρεθεί και να εντοπιστεί από κάποιον από τους αστυνομικούς ή τους πυροσβέστες που συμμετείχαν στις έρευνες, ενώ και ο δυνατός αέρας που φυσούσε τις προηγούμενες ημέρες, δεν επέτρεπε στο σκύλο της ΕΜΑΚ που επίσης συμμετείχε στις έρευνες να εντοπίσει εύκολα μυρουδιά.

Δομοκός: Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

Το φρικτό έγκλημα έγινε παραμονή Πρωτοχρονιάς, μετά από συμπλοκή των δύο Πακιστανών. Αποκαλύφθηκε, όμως, αρκετές ημέρες αργότερα όταν ομοεθνής τους, αυτήκοος μάρτυρας του αιματηρού επεισοδίου, κατάφερε να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, το μοιραίο βράδυ ο 41χρονος θέλησε να «μοιραστεί» με εκείνον τη σεξουαλική του επίθεση σε βάρος του 24χρονου, μέσω εφαρμογής στο κινητό του τηλέφωνο, με εικόνα και ήχο. Ο νεαρός όμως αντέδρασε και φαίνεται να ξέσπασε άγρια συμπλοκή που κατέληξε σε φρικτό έγκλημα με τσεκούρι. Αυτό μαρτυρούσαν τα ευρήματα στην καλύβα που έμεναν οι δύο Πακιστανοί αλλά και στη γύρω περιοχή όπου βρέθηκαν ματωμένα ρούχα κι άλλα ματωμένα αντικείμενα μαζί με το φονικό τσεκούρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.