Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έγκλημα στα Χανιά: Ο Νορβηγός πήρε το παιδί του θύματος και παραδέχτηκε ότι σκότωσε τη μητέρα του

Ενα ξαφνικό τηλεφώνημα στο κινητό ενός από τα δύο παιδιά της 54χρονης, που βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στα Μεσκλά Χανίων, αναστάτωσε...






Ενα ξαφνικό τηλεφώνημα στο κινητό ενός από τα δύο παιδιά της 54χρονης, που βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στα Μεσκλά Χανίων, αναστάτωσε την οικογένεια και προσέθεσε ένα ακόμη λιθαράκι στην έρευνα των διωκτικών αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νορβηγός, που συζούσε με την 54χρονη και αναζητείται ως ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για το έγκλημα, τηλεφώνησε στο ένα παιδί της μέσω της εφαρμογής του messenger στο κινητό παραδεχόμενος πως σκότωσε την μητέρα του και προκαλώντας την οργή του παιδιού.

Αμέσως μόλις ενημερώθηκαν οι Αρχές για την επικοινωνία, έγινε προσπάθεια να εντοπιστεί το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του Νορβηγού, κάτι το οποίο -σύμφωνα με πληροφορίες- δεν έγινε δυνατόν.

Πάντως θεωρείται πως βρίσκεται ακόμη στην Κρήτη και είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του, με δεδομένη την δυσκολία μετακίνησης και εκτός του νησιού λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.