Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Μπάιντεν ζήτησε από τη Γερουσία να ασχοληθεί με τις προτεραιότητες του προγράμματός του παρά με τη δίκη του Τραμπ

Ο Δημοκρατικός εκλεγμένος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ζήτησε χθες από την αμερικανική Γερουσία να ασχοληθεί το προσεχές διάστημα με τις προτεραιό...





Ο Δημοκρατικός εκλεγμένος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ζήτησε χθες από την αμερικανική Γερουσία να ασχοληθεί το προσεχές διάστημα με τις προτεραιότητες του προγράμματός του, παρά τη δίκη του Ντόναλντ Τραμπ, η οποία αναμένεται να αρχίσει αφού τον διαδεχθεί, σε μία εβδομάδα.

«Ελπίζω ότι η Γερουσία θα βρει τρόπο να αντεπεξέλθει στις συνταγματικές της υποχρεώσεις όσον αφορά τη διαδικασία της παραπομπής, ενώ ταυτόχρονα θα εργάζεται για άλλες επείγουσες υποθέσεις αυτής της χώρας», τόνισε ο κ. Μπάιντεν σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα μετά την ιστορική ψηφοφορία στη Βουλή των Αντιπροσώπων, η οποία σήμανε την παραπομπή του απερχόμενου προέδρου σε δίκη στη Γερουσία για δεύτερη φορά.

Ανάμεσα στις προτεραιότητες του Τζο Μπάιντεν: η κύρωση των διορισμών των μελών της κυβέρνησής του, η έγκριση νομοθεσίας για να τονωθεί η αμερικανική οικονομία, η εντατικοποίηση του προγράμματος εμβολιασμού για τον νέο κορωνοϊό.

«Αυτή χώρα συνεχίζει να είναι αντιμέτωπη με την απειλή ενός θανατηφόρου ιού» ενώ η οικονομία της συνεχίζει να ασθμαίνει, τόνισε ο βετεράνος πολιτικός που αναλαμβάνει την προεδρία την επόμενη Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.