Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Έκρηξη» Ρ.Τζουλιάνι: «Εμείς καταδικάσαμε τη βία - Η Αριστερά το καλοκαίρι όχι και τόσο»

Ο δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι καταδίκασε τα όσα έγιναν χθες στο Καπιτώλιο, τονίζοντας πως «η βία καταδικάζεται με τους π...





Ο δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι καταδίκασε τα όσα έγιναν χθες στο Καπιτώλιο, τονίζοντας πως «η βία καταδικάζεται με τους πιο δυνατούς όρους».

Ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην επιλεκτική «ευαισθησία» της Αριστεράς, η οποία δεν καταδίκασε με τον ίδιο τρόπο τα όσα έγιναν το καλοκαίρι από το κίνημα Black Lives Matter.

«Ήταν τόσο εγκληματικό όσο οι ταραχές και οι λεηλασίες φέτος το καλοκαίρι που δεν καταδικάστηκαν αρκετά έντονα από την Αριστερά», δήλωσε ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης σε ένα tweet.

«Αυτή η βία καταδικάζεται με τους πιο δυνατούς όρους. Το κίνημά μας εκτιμά τον σεβασμό για το νόμο και την τάξη και για την Αστυνομία», πρόσθεσε ο Τζουλιάνι, ο οποίος ήταν επικεφαλής στις νομικές προσπάθειες του Τραμπ να πολεμήσει τη νοθεία που έλαβε χώρα στις προεδρικές εκλογές.

Σε ένα μεταγενέστερο tweet, ο Τζουλιάνι είπε: «Ο σκοπός μας είναι να πάρουμε μια ειλικρινή ψήφο και να τερματίσουμε την εκλογική απάτη προτού γίνει μόνιμη τακτική του ενεργοποιημένου και προστατευόμενου από τα μέσα ενημέρωσης Δημοκρατικού Κόμματος».

«Η βία απορρίπτεται, καταδικάζεται και είναι αντιπαραγωγική. Η εμπλοκή των antifa δεν αποτελεί δικαιολογία. Αντιτίθεται στις αξίες μας», πρόσθεσε στην ανάρτηση. pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.