Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτό ακριβώς είναι ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ... Τουρκική αμυντική ιστοσελίδα : «Ανεστάλη η συμφωνία για τα Ραφάλ της Ελλάδας»

Το έγραψε τουρκική αμυντική σελίδα, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, αλλά θα σπεύσουν να το αναπαράγουν ως αληθινό γεγονός πολλά ελληνικά μέσα ειδικά στο διαδίκτ...




Το έγραψε τουρκική αμυντική σελίδα, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, αλλά θα σπεύσουν να το αναπαράγουν ως αληθινό γεγονός πολλά ελληνικά μέσα ειδικά στο διαδίκτυο. 

Αποτελεί ψέμα που εκμεταλλεύεται την δικαιολογημένη οργή των Ελλήνων κατά του πολιτικού συστήματος και την έλλειψη εμπιστοσύνης, με σκοπό να κλονίσει το ηθικό και το φρόνημα των Ελληνων...

Πάμε να δούμε τι λένε οι τούρκοι.

«Σύμφωνα με πληροφορίες η τελετή υπογραφής της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας, που περιλάμβανε τις εν λόγω αγορές, για άγνωστο λόγο έχει ανασταλεί.

Η συμφωνία αυτή που προέβλεπε τα μαχητικά αεροσκάφη για την ελληνική πολεμική αεροπορία, την υποστήριξη τους και τα πυρομαχικά τους, είχε ανακοινωθεί ότι θα υπογραφόταν στις 20 Ιανουαρίου 2021.»

Εδώ ακριβώς λοιπόν επιχειρούν να προκαλέσουν σύγχυση λόγω της πρώτης αναβολής της υπογραφής της τελικής συμφωνίας. Κάτι που είχαμε έτσι κι αλλιώς καταγγείλει μετά την καθυστέρηση λόγω ελεγκτικού συνεδρίου. Όπως είπαμε εξαρχής η είδηση ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ και έστω και εξ αναβολής τοπ νομοσχέδιο θα ψηφιστεί εκεί γύρω στις 20 - 22 Ιανουαρίου και στο ίδιο διάστημα θα βρεθεί στην Ελλάδα και η Γαλλίδα ΥΠΑΜ για τις υπογραφές και την σχετική "τελετή"

Άξιοι της μοίρας τους όσοι εμπλακούν και συμμετέχουν στον υβριδικό πόλεμος της τουρκίας. Θα τους καταγράψουμε και θα τους προσθέσουμε στην σχετική λίστα. 

"Στόχος"






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.