Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αποκλεισμένο το Φαρμακονήσι... ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ.. Πρόεδρος ψαράδων Καλύμνου: Έρχονται οι Τούρκοι στα νερά μας και μας διώχνουν

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες ψαράδες από τους Τούρκους μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Μέσης και Παράκτιας Αλιείας της Καλύ...





Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες ψαράδες από τους Τούρκους μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Μέσης και Παράκτιας Αλιείας της Καλύμνου, Κώστα Σαρούκος, με αφορμή και το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα με περιστατικό στα Ίμια.

«Καθημερινά ζούμε αυτό το φαινόμενο», τονίζει ο κ. Σαρούκος στον ΘΕΜΑ FM, ο οποίος υπογραμμίζει ότι «οι Τούρκοι έρχονται στα δικά μας νερά και μας διώχνουν». 

«Αυτή τη στιγμή τρία τουρκικά γρι-γρι ψαρεύουν στα ελληνικά νερά», αναφέρει χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως οι Έλληνες ψαράδες των νησιών του ανατολικού Αιγαίου νιώθουν πως «δεν έχουν καμία προστασία».

Σχετικά με τα Ίμια, ο κ. Σαρούκος ανέφερε ότι η βραχονησίδα «φυλάσσεται μόνο από τουρκικές ακταιωρούς και όχι από ελληνικά σκάφη», ενώ πρόσθεσε ότι «η παρουσία των Τούρκων είναι καθημερινή» χαρακτηρίζοντας «αμαρτία» να χαθούν τα νησιά αυτά.

Μάλιστα, ανέφερε ότι «το Φαρμακονήσι το έχουν αποκλείσει οι Τούρκοι ψαράδες για τις γλώσσες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.