Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρίλερ στο Κορωπί: Έχουμε πληροφορίες ότι η 19χρονη κρατείται παρά τη θέλησή της από δύο άντρες, λέει ο δικηγόρος της

«Εικάζω ότι μπορεί να έχουν γίνει και κάποιες αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση της 19χρονης, μπορεί να της έχουν κόψει τα μαλλιά, μπορεί να...




«Εικάζω ότι μπορεί να έχουν γίνει και κάποιες αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση της 19χρονης, μπορεί να της έχουν κόψει τα μαλλιά, μπορεί να της έχουν βάλει περούκα», προσθέτει μιλώντας στο protothema.gr

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν μυστηριωδώς στις 16 Οκτωβρίου από το Κορωπί. Η υπόθεση με γυναικείο πτώμα σε βαλίτσα που εν τέλει αποδείχθηκε ότι ανήκε σε μια 38χρονη Κινέζα, είχε θορυβήσει την οικογένεια της 19χρονης, αφού υπήρχαν φόβοι ότι ίσως το γυναικείο άψυχο σώμα να ανήκε στην Άρτεμις, κάτι που ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκε.

Ο Αναστάσιος Ντούγκας, δικηγόρος της οικογένειας, επισημαίνει στο protothema.gr ότι υπάρχουν διασταυρωμένες πληροφορίες ότι η 19χρονη κοπέλα κρατείται παρά τη θέλησή της από δύο άντρες και εικάζει ότι από τη στιγμή που η υπόθεση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις με τον κόσμο να είναι ευαισθητοποιημένος απέναντι στο θέμα, δεν αποκλείει την περίπτωση οι άντρες αυτοί να της έχουν κάνει σημαντικές αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση.

«Η πληροφορία που έχουμε είναι ότι κρατείται από δύο άντρες παρά τη θελησή της. Μάλιστα, την έχουν δει στο Βόλο και στην Αθήνα, είναι ακριβώς η ίδια μαρτυρία. Μετά τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα, εικάζω ότι μπορεί να έχουν γίνει και κάποιες αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση της 19χρονης, μπορεί να της έχουν κόψει τα μαλλιά, μπορεί να της έχουν βάλει περούκα, δεν γνωρίζω. Οι έρευνες συνεχίζονται και η έκκλησή μας είναι ότι οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι, να μιλήσει έστω και ανώνυμα» λέει ο κ. Ντούγκας.

Η οικογένειά της, τις προηγούμενες ημέρες έζησε εφιαλτικές στιγμές μέχρι να εξακριβωθεί ότι το πτώμα της γυναίκας που εντοπίστηκε σε βαλίτσα στα Βίλια ανήκει σε άλλο πρόσωπο. Οι ελπίδες τους ότι το παιδί τους θα ξαναγυρίσει σπίτι του έχουν μεγαλώσει και πάλι και η οικογένεια κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό έστω και ανώνυμα να πάρει ένα τηλέφωνο στις αρχές και να το καταθέσει ή να το δηλώσει. Οι αστυνομικές αρχές ελέγχουν διεξοδικά οποιαδήποτε μαρτυρία φτάσει και ελπίζουν ότι σύντομα θα λυθεί το μυστήριο της εξαφάνισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.