Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ... Ποινή κάθειρξης 15 χρόνων σε 19χρονο Πακιστανό που βίασε ανήλικο αγόρι στο ΚΥΤ της Κω

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου, επέβαλε ποινή κάθειρξης 15 ετών σε έναν 19χρονο Πακιστανό, ο οποίος κρίθηκε ένοχος, χωρίς ελαφρυντικ...





Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου, επέβαλε ποινή κάθειρξης 15 ετών σε έναν 19χρονο Πακιστανό, ο οποίος κρίθηκε ένοχος, χωρίς ελαφρυντικά, για τον βιασμό ενός ανήλικου αγοριού στο Κ.Υ.Τ. της Κω.

Σύμφωνα με την δικογραφία, την 19η Ιουλίου 2019 και περί ώρα 23:00 ο 19χρονος οδήγησε σε θαμνώδη περιοχή ένα ανήλικο αγόρι και χωρίς τη θέλησή του, το έριξε επί του εδάφους, του κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο και το βίασε.

​Ο κατηγορούμενος είχε συναντήσει νωρίτερα τον ανήλικο και είχε πει ψέματα ότι θα τον πήγαινε στον πατέρα του. Έτσι, τον έπεισε να τον ακολουθήσει και συγκεκριμένα τον έπεισε να τον πάρει στους ώμους του.

Ξαφνικά σταμάτησε σε ένα σκοτεινό σημείο και προέβη στις περιγραφόμενες πράξεις, τις οποίες σταμάτησε λόγω του ό,τι ο ανήλικος φώναζε πολύ δυνατά και φοβήθηκε πιθανή σύλληψή του.

​Στην συνέχεια ντύθηκε και πήρε τον ανήλικο από το χέρι και τον οδήγησε στο ΚΥΤ, ενώ στη διαδρομή τον απείλησε ότι αν μιλούσε γι’ αυτό που έγινε θα σκότωνε τον πατέρα του.

​Ο ανήλικος, ωστόσο, επέστρεψε στον πατέρα του κλαίγοντας και διηγήθηκε τα όσα έγιναν με αποτέλεσμα ο πατέρας του να καταγγείλει το συμβάν στην αστυνομία

.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.