Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γιατί χιλιάδες πολίτες στον Βόλο έμειναν χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ – Η ανακοίνωση της WIND

Χιλιάδες συνδρομητές της WIND στην περιοχή του Βόλου το Σάββατο (12/12) βρέθηκαν χωρίς σταθερό τηλέφωνο, ίντερνετ και τηλεόραση εξαιτίας β...

Χιλιάδες συνδρομητές της WIND στην περιοχή του Βόλου το Σάββατο (12/12) βρέθηκαν χωρίς σταθερό τηλέφωνο, ίντερνετ και τηλεόραση εξαιτίας βλάβης στο δίκτυο της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Για το πρόβλημα που προέκυψε η εταιρεία εξέδωσε ενημερωτικό σημείωμα για τους πελάτες της.



Το πρόβλημα ξεκίνησε από τις 9.30 το πρωί και αφορούσε ολόκληρο το Πολεοδομικό Συγκρότημα του Βόλου και μεγάλες περιοχές της Μαγνησίας. Εκτός λειτουργίας τέθηκαν χιλιάδες τηλεφωνικές γραμμές σταθερής τηλεφωνίας, το ίντερνετ είχε νεκρώσει και δεν υπήρχε σύνδεση στις τηλεοπτικές μεταδόσεις όλων των τηλεοπτικών προγραμμάτων των σταθμών μέσω της WIND Vision.


Σύμφωνα με την εταιρεία «το πρόβλημα προκλήθηκε από πολλαπλό κόψιμο στο δίκτυο οπτικής ίνας, κατά τη διενέργεια τεχνικών εργασιών που υλοποιούσαν τρίτοι». «Από την πρώτη στιγμή εξειδικευμένα τεχνικά συνεργεία της WIND έσπευσαν στο σημείο και εργάζονται εντατικά για την γρήγορη αποκατάσταση του προβλήματος», τονίζει το ενημερωτικό σημείωμα και σημειώνει ότι «η WIND, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών της παρέχει δωρεάν 20GB και 1.000′ ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, στους συνδρομητές της περιοχής του Βόλου, που έχουν επηρεαστεί από την τεχνική αυτή δυσλειτουργία».


 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.