Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρομερό εξώφυλλο από το TIME: Διαγράφει το 2020! (pic)

Στο νέο του εξώφυλλο, το TIME κάνει αυτό, που όλος ο κόσμος στον πλανήτη θέλει: Διαγράφει το 2020! Μια καταπληκτική ιδέα -ως συνήθως- είχα...

Στο νέο του εξώφυλλο, το TIME κάνει αυτό, που όλος ο κόσμος στον πλανήτη θέλει: Διαγράφει το 2020!


Μια καταπληκτική ιδέα -ως συνήθως- είχαν στο εμβληματικό TIME, καθώς, στο εξώφυλλο του νέου τεύχους, το περιοδικό κάνει αυτό, που όλος ο κόσμος στον πλανήτη θέλει: Διαγράφει το 2020! Τη χρονιά της πανδημίας του κορονοϊού...


Ο τίτλος, δε, αναφέρει: «Η χειρότερη χρονιά όλων των εποχών». Στο εξώφυλλο, όπως μπορείτε να δείτε, σε λευκό φόντο μέσα σε κόκκινο πλαίσιο, το TIME έχει βάλει ένα μεγάλο κόκκινο «Χ» πάνω στο 2020. 

«Έχουν υπάρξει χειρότερες χρονιές στην αμερικανική ιστορία και σίγουρα χειρότερες χρονιές στην παγκόσμια ιστορία, αλλά οι περισσότεροι από εμάς που είμαστε εν ζωή σήμερα, δεν έχουμε ξαναδεί τίποτα σαν και αυτό», γράφει χαρακτηριστικά η Στέφανι Ζάκαρεκ, κριτικός κινηματογράφου του περιοδικού.


«Θα έπρεπε να ήσουν πάνω από 100 για να θυμάσαι την καταστροφή του Α' Παγκοσμίου Πολέμου και την πανδημία της ισπανικής γρίπης, περίπου 90 ετών για να έχεις μια αίσθηση των οικονομικών απωλειών που προκάλεσε η Μεγάλη Ύφεση και περίπου 80 για να έχεις αναμνήσεις από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και τη φρίκη του», συνεχίζει η Στέφανι.


«Η δουλειά μου, ως κριτικός κινηματογράφου, είναι να παρακολουθώ ταινίες και να αλιεύω τις συνδέσεις τους με τις ζωές μας. Αν το 2020 ήταν δυστοπική ταινία, πιθανότατα θα την είχατε κλείσει έπειτα από 20 λεπτά», σημειώνει χαρακτηριστικά η Ζάκαρεκ στο μακροσκελές άρθρο της. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.