Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ - Αλβανός εκτελείται on camera με μια σφαίρα στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας

Η … χάρη της Αλβανικής μαφίας έφτασε μέχρι τη Βραζιλία, όπως διαπιστώνεται και από το βίντεο της εκτέλεσης του 47χρονου Αλβανού Ιλίρ Ζέλκα...



Η … χάρη της Αλβανικής μαφίας έφτασε μέχρι τη Βραζιλία, όπως διαπιστώνεται και από το βίντεο της εκτέλεσης του 47χρονου Αλβανού Ιλίρ Ζέλκα, την στιγμή που κάθεται σε εστιατόριο του Σάο Πάολο για να απολαύσει το φαγητό του.

Τον πρόλαβε όμως ο «κόκκινος» μοτοσικλετιστής και κρανοφόρος. Ο εκτελεστής, τον πυροβόλησε από το τζάμι όταν εκείνος έστελνε SMS από το κινητό του τηλέφωνο, περιμένοντας να τον σερβίρουν.

Μια και μοιραία σφαίρα

Ο 47χρονος, δέχεται τη σφαίρα στο στήθος και πέφτει στο πάτωμα προσπαθώντας να προφυλαχτεί κάτω απ’ τα τραπέζια. Ο εκτελεστής δεν χρειάστηκε όμως να επιμείνει άλλο, ανέβηκε στη μοτοσυκλέτα του και έγινε καπνός …

Το περιστατικό σημειώθηκε την 1η Δεκεμβρίου και ο 47χρονος, στάθηκε άτυχος αφού υπέκυψε στο νοσοκομείο από ακατάσχετη αιμορραγία. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο Ζέλκα, τον περιέγραψε ως ένα φοβισμένο άτομο που φάνηκε να φυλάσσεται από κάτι.

Ο 47χρονος, εμφανιζόταν από τις 20 Μαρτίου 2010 ως ιδιοκτήτης μιας εταιρείας που ενοικίασε ακίνητα, με έδρα την Πράγα της Τσεχίας. Αποχώρησε από την εταιρεία όμως στις 9 Μαρτίου 2019 και έκτοτε αγνοούνταν η επαγγελματική του τύχη.

Δείτε την στιγμή της εκτέλεσης


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.