Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έρημες πόλεις Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα την πρώτη μέρα εφαρμογής του τοπικού lockdown

protothemaΈλεγχοι παντού στη Δυτική Αττική για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων του ΕΟΔΥ. Από τις έξι το απόγευμα στις εισόδους των τριώ...

protothemaΈλεγχοι παντού στη Δυτική Αττική για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων του ΕΟΔΥ. Από τις έξι το απόγευμα στις εισόδους των τριών πόλεων Ασπρόπυργου, Ελευσίνας και Μάνδρας υπάρχει μεγάλη αστυνομική παρουσία.


Οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία κεντρικών οδών και δρόμων ελέγχοντας όλα τα αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες ακόμα και μεγάλες νταλίκες.

Από την εφαρμογή του αυστηρού λοκνταουν μέχρι αυτήν την ώρα, έχουν κοπεί περισσότερα από τριάντα πρόστιμα σε παραβάτες, για παράνομη μετακίνηση και άτομα που κινούνταν χωρίς βεβαίωση μετακίνησης.


Μπλόκο έχει ακόμα και στο Θριάσειο νοσοκομείο όπου ελέγχεται η μετακίνηση όλων των πολιτών. Οι έλεγχοι θα είναι σαρωτικοί καθόλη την διάρκεια της νύχτας και γιαόσο κρατήσει το αυστηρό λοκνταούν στις τρεις περιοχές της Δυτικής Αττικής.


Και οι τρεις πόλεις θυμίζουν «νεκρές» καθώς οι κάτοικοι έχουν κλειστεί από νωρίς στα σπίτια τους και δεν κυκλοφορούν τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα της Πολιτείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.