Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εκτεταμένο και πολύ Αυστηρό lockdown στην Ολλανδία για πέντε εβδομάδες

Εκτεταμένο και πολύ αυστηρό lockdown στην Ολλανδία, που θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι τις 19 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε ο Μαρκ Ρούτε. Η π...

Εκτεταμένο και πολύ αυστηρό lockdown στην Ολλανδία, που θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι τις 19 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε ο Μαρκ Ρούτε.

Η πανδημία του κορονοϊού εξελίχθηκε με δραματικό τρόπο στη χώρα τις τελευταίες ημέρες. Καθημερινά, η αρμόδια επιτροπή ανακοινώνει σχεδόν 10.000 νέα κρούσματα κορονοϊού, ενώ το σύστημα υγείας πιέζεται πλέον σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Η απόφαση για το lockdown, που ήταν επιβεβλημένη κάτω από τις συνθήκες που περιγράφηκαν, περιλαμβάνει τους πάντες: Καταστήματα πάσης φύσεως, εστιατόρια, μπαρ και σχολεία. Όλες οι σχολικές μονάδες της Ολλανδίας καλούνται πλέον να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους διαδικτυακά.

Ο Ρούτε στο διάγγελμά του κάλεσε τους Ολλανδούς να παραμένουν σπίτι, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να αποφύγουν να δεχθούν καλεσμένους τις ημέρες των Γιορτών.

Ακόμα και έτσι όμως προτίμησε να μην απαγορεύσει την κυκλοφορία στους δρόμους αν και το εν λόγω μέτρο έπεσε στο τραπέζι από τους επιστήμονες. Για τις κυβερνητικές προθέσεις ενημερώθηκαν αρμοδίως την Δευτέρα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.