Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ επιβεβαιώνουν... La Tribune: «Tα RAFALE θα προσγειωθούν στην Τανάγρα ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ με Scalp, Exocet και τους «φονικούς» Meteor»...!!

Κι ενώ έχει συμφωνηθεί μαζί με τα RAFALE και ο εκσυγχρονισμός των Mirage 2000-5, αλλά και η προμήθεια Scalp, Exocet και Mateor, οι Γάλλοι όχ...



Κι ενώ έχει συμφωνηθεί μαζί με τα RAFALE και ο εκσυγχρονισμός των Mirage 2000-5, αλλά και η προμήθεια Scalp, Exocet και Mateor, οι Γάλλοι όχι απλά επιβεβαιώνουν αλλά επιχέρχονται και σε λεπτομέρειες του σχεδιασμού παράδοσης. 

Πληροφορίες που φτάνουν από τη Γαλλία και τη La Tribune επιβεβαιώνουν ότι η συμφωνία φτάνει τα 2,5 δισ. ευρώ και αφορά τα 18 μαχητικά-12 μεταχειρισμένα και 6 καινούργια-την υποστήριξή τους για τέσσερα χρόνια και τα όπλα που θα αποκτηθούν. 

Ειδικά όσον αφορά τον οπλισμό όπως αναφέρουν οι Γάλλοι το κόστος τους αγγίζει τα 400 εκ ευρώ και αφορά πλήρες πακέτο το οποίο περιλαμβάνει Scalp, Exocet αλλά και τους «φονικούς» Meteor. 

Ο φόρτος με τα όπλα θα φτάσει στην Ελλάδα μαζί με τα μαχητικά έτσι ώστε κάθε Rafale το οποίο θα προσγειώνεται στην Tανάγρα και στην 331 Μοίρα «ΓΕΡΑΚΙ» να διαθέτει από την πρώτη στιγμή τη δυνατότητα να επιχειρήσει με όλο τον προβλεπόμενο οπλισμό. Η συμφωνία σύμφωνα με τη LaTribune περιλαμβάνει και ανταλλακτικά για τα 24 Mirage2000-5 κόστους 100 εκ ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.