Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Facebook: Γιατί απενεργοποιήθηκαν λειτουργίες από Messenger και Instagram... Όλες οι αλλαγές...

Αρκετές εφαρμογές και λειτουργίες έχουν απενεργοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες από τις εφαρμογές Messenger και Instagram στην Ευρώπη, προκειμ...





Αρκετές εφαρμογές και λειτουργίες έχουν απενεργοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες από τις εφαρμογές Messenger και Instagram στην Ευρώπη, προκειμένου να ξεκαθαριστεί ότι είναι σύμφωνες με τις νέες αλλαγές στους κανόνες απορρήτου. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το BBC, από τις 21 Δεκεμβρίου, οι εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων εμπίπτουν στους κανόνες τη ΕΕ, που είναι γνωστοί ως ePrivacy.

Οι δημοσκοπήσεις (polls) στην ομαδική συνομιλία στο Messenger Για αυτό το λόγο οι εφαρμογές του Facebook, Instagram και Messenger, απενεργοποίησαν πολλές από τις διαδραστικές επιλογές τους και για το επόμενο χρονικό διάστημα θα παραμείνουν λειτουργικές με τα απολύτως απαραίτητα. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα σκοπεύουν να επαναφέρουν όλες τις επιλογές που αφαιρέθηκαν. Συγκεκριμένα, από Messenger και Instagram έχουν αφαιρεθεί, μέχρι νεωτέρας, οι παρακάτω επιλογές:

Η δυνατότητα ορισμού ψευδώνυμων για φίλους στο Messenger
Η κοινή χρήση φίλτρων προσώπου μέσω άμεσου μηνύματος στο Instagram

Ωστόσο, το Facebook δεν έχει ανακοινώσει επίσημα όλες τις επιλογές που έχουν ανασταλεί διότι, όπως ισχυρίζεται ότι σύντομα θα επανέλθουν. Έχει ξεκαθαριστεί ωστόσο, ότι οι βασικές επιλογές ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου και κλήσεων στο Instagram και το Messenger δεν θα επηρεαστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.