Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορωνοϊός: Οι νεκροί από Covid ξεπέρασαν όλους τους άλλους την προηγούμενη εβδομάδα στις ΗΠΑ

    Μοντέλο μετρήσεων του Λευκού Οίκου έχει αναφέρει πως οι νεκροί στη χώρα από κορωνοϊό μπορούν να φτάσουν στο μισό εκατομμύριο τον προ...

   

Μοντέλο μετρήσεων του Λευκού Οίκου έχει αναφέρει πως οι νεκροί στη χώρα από κορωνοϊό μπορούν να φτάσουν στο μισό εκατομμύριο τον προσεχή Μάιο

Η Covid-19 κατεγράφη ως η κύρια αιτία θανάτου στις ΗΠΑ αυτήν την εβδομάδα, με 11.820 νεκρούς, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Μετρήσεων και Αξιολόγησης Υγείας. Αυτός ο αριθμός είναι μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο των Αμερικανών που πέθαναν από ισχαιμική καρδιακή νόσο (10.724), καρκίνο του τρχαχήλου και του πνεύμονα (3.965) και χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (3.766).

Στις Ηνωμένες Πολιτείες οι μολύνσεις κορωνοϊού έχουν ξεπεράσει τα 14,3 εκατομμύρια από την έναρξη της πανδημίας και έχουν καταγραφεί περισσότεροι από 278.500 θάνατοι, σύμφωνα με στοιχεία του Πανεπιστημίου Johns Hopkins.

Ένα μοντέλο που χρησιμοποιείται συχνά από τον Λευκό Οίκο, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο αριθμός των νεκρών θα μπορούσε να φτάσει το μισό εκατομμύριο μέχρι την 1η Μαρτίου του 2021 εάν συνεχιστεί η τρέχουσα τάση. Το ίδιο μοντέλο είπε πως αν οι Αμερικανοί φορούσαν μάσκες για τους επόμενους τέσσερις μήνες, θα μπορούσαν να σωθούν 66.000 ζωές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.