Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Click away: Πώς θα ψωνίζουμε φέτος τα Χριστούγεννα... Έτσι θα γίνει το Άνοιγμα Λιανεμπορίου

Ένα από τα μέτρα που θα εφαρμοστούν τα Χριστούγεννα θα είναι τα ψώνια με τον τρόπο του click away, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, σύμφων...




Ένα από τα μέτρα που θα εφαρμοστούν τα Χριστούγεννα θα είναι τα ψώνια με τον τρόπο του click away, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με όσα προανήγγειλε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. 
 
Κατά τη διάρκεια της ζωνταντής ενημέρωσης για τον κορωνοϊό και τα μέτρα που θα ληφθούν για την περίοδο των Χριστουγέννων, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για αυστηρή τήρηση κανόνων.



Διεμήνυσε ότι ο πελάτης θα πρέπει να φέρει ηλεκτρονική απόδειξη πληρωμής κατά τη μεταφορά του στο κατάστημα, ενώ θα επιτρέπεται μόνο ένα άτομο για την παραλαβή.

SMS μετακίνησης για κομμωτήρια και βιβλιοπωλεία ή Click Away με τον κωδικό 2.

Το click away ξεκινά από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020.




Τι είναι το click away

Με τη μέθοδο του click away θα γίνεται παραγγελία από τον καταναλωτή στο κατάστημα, η παραγγελία θα ετοιμάζεται, ο πολίτης θα κλείνει ραντεβού με τον καταστηματάρχη και στη συνέχεια θα πηγαίνει στο κατάστημα για να παραλάβει την παραγγελία του. Με αυτό τον τρόπο θα μειώνεται στο ελάχιστο η ανθρωπινή επαφή ενώ θα μειωθεί σε μεγάλο βαθμό και ο συνωστισμός μέσα στα καταστήματα.


Το «click away» προβλέπει τα εξής τρία βήματα:


-Γίνεται ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία του προϊόντος.


-Ο καταναλωτής προπληρώνει το προϊόν.


-Τέλος, με το αποδεικτικό παραγγελίας - πληρωμής παραλαμβάνει το προϊόν από ειδικά διαμορφωμένο, εξωτερικό χώρο του καταστήματος.


«Η μέθοδος του «click away» θα αποτελέσει τον μόνο τρόπο για τα εμπορικά καταστήματα, να πωλούν τη περίοδο της εορταστικής αγοράς των Χριστουγέννων» αναφέρει το ΕΒΕΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.