Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέο «χτύπημα» ληστών σε σπίτι στα Βόρεια Προάστια – Στόχος ηλικιωμένο ζευγάρι

Σε «πονοκέφαλο» και σοβαρό πρόβλημα φαίνεται να εξελίσσεται για την ΕΛ.ΑΣ. η δράση της ομάδας των ληστών, που εισβάλουν σε σπίτια στα Βόρεια...




Σε «πονοκέφαλο» και σοβαρό πρόβλημα φαίνεται να εξελίσσεται για την ΕΛ.ΑΣ. η δράση της ομάδας των ληστών, που εισβάλουν σε σπίτια στα Βόρεια Προάστια και αφού ακινητοποιούν τους ιδιοκτήτες τους αρπάζουν ό,τι βρίσκουν.

Μια μόλις ημέρα μετά το «χτύπημα» στην Αγία Παρασκευή και τη ληστεία στο σπίτι ενός ζευγαριού, χθες λίγο μετά τις 23:00 και ενώ θεωρητικά υπήρχε απαγόρευση κυκλοφορίας και αυξημένες περιπολίες τρεις δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους είχαν στήσει καρτέρι έξω από μονοκατοικία στην Κηφισιά και αφού ακινητοποίησαν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων μπήκαν στο ισόγειο και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και κοσμήματα.

Ο 90χρονος προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του ενώ η 85χρονη σύζυγός του ζητούσε συνεχώς από τους δράστες να μην τους κάνουν κακό.

Οι ληστές έκαναν άνω – κάτω το σπίτι και τελικά αφού άρπαξαν όσα κοσμήματα βρήκαν στο υπνοδωμάτιο του ηλικιωμένου ζευγαριού κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της αστυνομίας για DNA και αποτυπώματα ενώ σήμερα το πρωί θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν κάμερες ασφαλείας στη γύρω περιοχή, μήπως και συλλέξουν κάποια στοιχεία παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.