Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Έφτασε ΕΚΤΑΤΩΣ στη Λιβύη ο τούρκους ΥΠΑΜ Χουλουσί Ακάρ! Όλα δέιχνουν ΆΜΕΣΗ πολεμική κλιμάκωση...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στη Λιβύη, με τον τούρκο υπουργό Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, να ταξιδεύει εκτάκτως στη χώρα της Β...




Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στη Λιβύη, με τον τούρκο υπουργό Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, να ταξιδεύει εκτάκτως στη χώρα της Β. Αφρικής.

Θεωρείται βέβαιο πως θα έχει επαφές με την ηγεσία Σαράτζ. Ο Σαράτζ το τελευταίο διάστημα απομακρύνεται από την Άγκυρα όπως σας έχει αναφέρει το Πενταπόσταγμα.

Αυτή η αιφνίδια επίσκεψη σχετίζεται άμεσα με την επίδειξη δύναμης του ηγέτη του LNA Χαλίφα Χάφταρ. Ο οποίος μάλιστα με τις πρόσφατες δηλώσεις του κάλεσε τους τούρκους να εγκαταλείψουν άμεσα την χώρα, αλλιώς θα φύγουν με φέρετρα.

''Η εποχή των αποικιακών ψευδαισθήσεών σας έφτασε στο τέλος και πρέπει να διαλέξετε αν θα πολεμήσετε ή θα φύγετε'', ανέφερε στο μήνυμά του.

Αυτό συμβαίνει την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις στη Λιβύη, ανάμεσα στις αντιμαχόμενες πλευρές κάτι που φαίνεται ότι δεν αρέσει καθόλου στον Ερντογάν.

Eν τω μεταξύ, τις τελευταίες ώρες, δύο Τουρκικά A400M, προσγειώθηκαν σε Αλ Βατίγια και Μισράτα αντίστοιχα, μεταφέροντας όπλα και τζιχαντιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.