Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηλιούπολη: Κυνηγούσε τον «Μαύρο» και τον πυροβολούσε μέχρι να ξεψυχήσει – Το χρονικό της εκτέλεσης

Αδίστακτοι εκτελεστές που έπρεπε πάση θυσία να φέρουν εις πέρας την “αποστολή” τους βρίσκονται πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση του 38χρονου ...




Αδίστακτοι εκτελεστές που έπρεπε πάση θυσία να φέρουν εις πέρας την “αποστολή” τους βρίσκονται πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση του 38χρονου χθες το βράδυ στην Ηλιούπολη.

Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικές αρχές από το χρονικό του εγκλήματος μαρτυρούν ότι ο άνθρωπος που ανέλαβε να βάλει τέλος στη ζωή του επονομαζόμενου στο χώρο της νύχτας με το προσωνύμιο “Μαύρος” δεν δίστασε να κυνηγήσει το θύμα του στα στενά δρομάκια της περιοχής. Έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος όταν είδε το 38χρονο ακίνητο και αιμόφυρτο στο έδαφος.

Το καρτέρι θανάτου

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις εννέα το βράδυ της Δευτέρας 28/12/2020. Ο 38χρονος έφτασε με το πολυτελές τζιπ του και το πάρκαρε στην πυλωτή της πολυκατοικίας που διέμενε. Εκεί τον περίμενε κρυμμένος ο δολοφόνος του. Μόλις 0 38χρονος κατέβηκε από το όχημα του ήρθε αντιμέτωπος με τον δράστη ο οποίος άρχισε να τον πυροβολεί. Το θύμα στην προσπάθεια του να γλιτώσει από τις σφαίρες άρχισε να τρέχει. Ο εκτελεστής όμως δεν τα έχασε και ξεκίνησε να κυνηγά τον 38χρονο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της καταδίωξης ο δράστης δεν σταμάτησε ούτε μια στιγμή να πυροβολεί. Αφού διέσχισαν αρκετές δεκάδες μέτρα και έφτασαν στην οδό Θερμοπυλών. Εκεί φαίνεται ότι η τελευταία σφαίρα που έφυγε από το πιστόλι του δράστη έπληξε το θύμα σε ζωτικό σημείο με αποτέλεσμα ο 38χρονος να σωριαστεί στο δρόμο.

Οι αστυνομικοί έως τώρα έχουν συλλέξει από το σημείο εννέα κάλυκες, ενώ δεν αποκλείουν να υπάρχουν κι άλλοι οι οποίοι δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής.

Ποιος ήταν ο «Μαύρος»

Η εν ψυχρώ δολοφονία του 38χρονου το βράδυ της Δευτέρας 28/12/2020 στην Ηλιούπολη έρχεται να προστεθεί στη μακροσκελή λίστα των θυμάτων στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των “ομάδων” που προσπαθούν να κάνουν κουμάντο σε Αθήνα και Μύκονο.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ μετά το τελευταίο περιστατικό προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τη δράση του 38χρονου αλλά και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόταν.

Οι πληροφορίες θέλουν το θύμα να βρίσκονταν κοντά σε “νονό της νύχτας”, ενώ είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές. Μάλιστα ο 38χρονος που είχε το προσωνύμιο “Μαύρος”λέγεται ότι συνεργαζόταν με άτομο που πριν από λίγο καιρό κάποιοι αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν αλλά γλίτωσε την τελευταία στιγμή.

‘Έτσι η νέα δολοφονία μόνο προβληματισμό προκαλεί στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. Κι αυτό γιατί εκτός από αντεκδίκηση μπορεί να εντάσσεται, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, και στις “διεργασίες” που γίνονται στο χώρο της νύχτας για το ποιος θα γίνει το μεγάλο αφεντικό και θα ελέγξει περιοχές και πιάτσες.

Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας προσπαθούν να δουν ποιοι μπορεί να ήταν οι εχθροί του θύματος και να φτιάξουν μια λίστα υπόπτων. Ωστόσο ο φόβος και η αντεκδίκηση που κυριαρχεί σε αυτές τις περιπτώσεις κάνει το έργο των διωκτικών αρχών δύσκολο, καθώς τα στόματα μένουν ερμητικά κλειστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.