Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΡΙΚΗ...!!! Αποκεφάλισε δύο από τα παιδιά του και ανάγκασε τα αδέρφια τους να βλέπουν...

Οι αρχές ανακάλυψαν τα πτώματα δύο παιδιών να είναι διεσπαρμένα σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού Ένα φρικιαστικό έγκλημα είδε το φως της ...




Οι αρχές ανακάλυψαν τα πτώματα δύο παιδιών να είναι διεσπαρμένα σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού

Ένα φρικιαστικό έγκλημα είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη Παρασκευή (4/12), όταν η πυροσβεστική στο Λανκάστερ της Πενσιλβάνια μετέβη σε σπίτι στην περιοχή έπειτα από καταγγελίες για διαρροή γκαζιού. Οι αρχές ανακάλυψαν τα πτώματα δύο παιδιών να είναι διεσπαρμένα σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού και συνελήφθη ο 34χρονος πατέρας τους.

Ο Μόρις Τζούελ Τέιλορ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Los Angeles Times, όχι μόνο αποκεφάλισε δύο από τα παιδιά του – τον 12χρονο Μόρις και την 13χρονη Μάλακα -, ανάγκασε και τα άλλα δύο – ηλικίας 8 και 9 ετών- να βλέπουν τις σορούς τους για πέντε μέρες. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, το αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε στις 29 Νοεμβρίου και τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας έμειναν στα δωμάτιά τους για αρκετές ημέρες χωρίς φαγητό.

Ο 34χρονος εργαζόταν σε ένα κέντρο φυσικοθεραπείας στη Σάντα Μόνικα ενώ κατά τη διάρκεια της πανδημίας παρέδιδε μαθήματα γυμναστικής μέσω Zoom. Κάποιοι από τους πελάτες του επικοινώνησαν με τις Αρχές καθώς δεν μπορούσαν να τον βρουν για το προγραμματισμένο ραντεβού τους και έτσι η αστυνομία ανακάλυψε τι είχε συμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.