Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κομπάνι στη βόρεια Συρία

   Οι κάτοικοι της μαρτυρικής κουρδικής πόλης Κομπάνι στη βόρεια Συρία ξύπνησαν το πρωί του Σαββάτου και είδαν προς μεγάλη τους απογοήτευση...

  



Οι κάτοικοι της μαρτυρικής κουρδικής πόλης Κομπάνι στη βόρεια Συρία ξύπνησαν το πρωί του Σαββάτου και είδαν προς μεγάλη τους απογοήτευση ότι το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο της πόλης τους είχε καεί από άγνωστους δράστες.

Ο Δήμος της Κομπάνι ανακοίνωσε το Σάββατο, ότι άγνωστα άτομα έκαψαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη δημόσια πλατεία στο κέντρο της πόλης.

Ο Δήμος της Κομπάνι ολοκλήρωσε πρόσφατα τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη δημόσια πλατεία στο κέντρο της πόλης απέναντι από τη Γενική Διοίκηση Περιβάλλοντος.

Ο Ροσίν Αμπντί, συμπρόεδρος του Δήμου, δήλωσε στη North Press ότι το έργο, το οποίο πραγματοποιήθηκε από το γυναικείο γραφείο του δήμου ως δώρο για τα παιδιά της πόλης, ολοκληρώθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Ο Άμπντι ανέφερε ότι το δέντρο κάηκε τη νύχτα και ότι οι κουρδικές Εσωτερικές Δυνάμεις Ασφαλείας [Asayish] άρχισαν να ερευνούν αμέσως για να εντοπίσουν τους δράστες.

Υποσχέθηκε στους ανθρώπους της Κομπάνι άμεση αποκατάσταση του δέντρου ώστε οι Κομπανίτες να μπορέσουν να συγκεντρωθούν ξανά γύρω του.

Το Γραφείο Πληροφοριών των Asayish στην περιοχή του Ευφράτη, δήλωσε στο North Press ότι, «διεξάγονται έρευνες για να εξιχνιαστούν οι συνθήκες του συμβάντος μέσω καμερών παρακολούθησης».

Το Γραφείο πρόσθεσε ότι οι Asayish θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα των ερευνών τους μόλις ολοκληρωθούν και εντοπιστούν οι δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.