Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γέμισαν τα νεκροτομεία από θύματα κορονοϊού και επιστρατεύουν κοντέινερ

Σε ένα ατελείωτο σπιράλ θανάτου είναι η Γερμανία αφού ο κορονοϊός «θερίζει» ζωές και τα κρούσματα σπάνε καθημερινά το ένα ρεκόρ μετά το άλ...

Σε ένα ατελείωτο σπιράλ θανάτου είναι η Γερμανία αφού ο κορονοϊός «θερίζει» ζωές και τα κρούσματα σπάνε καθημερινά το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Σε πόλη έξω από την Φρανκφούρτη επιστρατεύτηκαν κοντέινερ για να βάλουν τους νεκρούς τους.



εικόνες από την πόλη Χανάου έξω από την Φρανκφούρτη είναι τουλάχιστον αποκαρδιωτικές και θυμίζουν Ιταλία ή και Νέα Υόρκη. Ο κορονοϊός έχει χτυπήσει άσχημα την περιοχή με τους νεκρούς να είναι τόσοι πολλοί που επιστρατεύτηκαν κοντέινερ για την φύλαξη των σορών. 


Σύμφωνα με το Sky Νews, ήδη δυο νεκροί από κορονοϊό έχουν μεταφερθεί σε κοντέινερ αφού τα νεκροτομεία της πόλης έχουν γεμίσει. Το κοντέινερ έχει τοποθετηθεί δίπλα σε νεκροταφείο της πόλης και κάθε ένα από αυτά έχει χωρητικότητα για έως 25 σορούς. 



Η Αλεξάνδρα Κίνσκι, επικεφαλής των κοιμητηρίων της περιοχής είπε: «Αν ένας άνθρωπος πεθάνει και δεν υπάρχει χώρος στο νοσοκομείο, τους φέρνουν εδώ και τοποθετούνται στα ειδικά ψυγεία – κοντέινερ μέχρι να οδηγηθούν στην τελευταία τους κατοικία. 


Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του SARS-CoV-2 στη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 33.777 τις προηγούμενες 24 ώρες, φθάνοντας τα 1.439.938 συνολικά, δείχνουν σήμερα Παρασκευή τα δεδομένα που συγκεντρώνει το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ για τις λοιμώδεις νόσους.


Παράλληλα, 813 ασθενείς με την COVID-19 υπέκυψαν, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού να φθάνει ως αυτό το στάδιο τους 24.938 νεκρούς, κατά την ίδια πηγή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.