Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι πονόψυχοι για τους πρόσφυγες Τούρκοι πυροβολούν στο ψαχνό!

  Οι Τούρκοι που τόσο κόπτονται για τους πρόσφυγες πυροβολούν στο ψαχνό! Έτσι 470 Σύροι πρόσφυγες μεταξύ των οποίων 89 παιδιά και 59 γυναίκ...

 


Οι Τούρκοι που τόσο κόπτονται για τους πρόσφυγες πυροβολούν στο ψαχνό! Έτσι 470 Σύροι πρόσφυγες μεταξύ των οποίων 89 παιδιά και 59 γυναίκες, σκοτώθηκαν από Τούρκους στρατιώτες από την αρχή της συριακής κρίσης ως το τέλος Οκτωβρίου 2020 

Το Κέντρο Τεκμηρίωσης Παραβάσεων στη Βόρεια Συρία (VDC-NSY) τεκμηρίωσε τις περιπτώσεις που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν από Τούρκους στρατιώτες, οι οποίοι πυροβόλησαν πολίτες που προσπάθησαν να διασχίσουν τα σύνορα ή εκείνους που ζουν κοντά στα τουρκικά σύνορα.

Η αναφορά του κέντρου που εκδόθηκε το Σάββατο αναφέρει ότι ο αριθμός των τραυματιών από τραύματα από πυροβολισμούς ή επιθέσεις ανήλθε στους 523. Θύματα γίνονται αυτοί που προσπαθούν να διασχίσουν τα σύνορα οι αγρότες και κάτοικοι των συριακών χωριών και πόλεων της Συρίας καθώς και ιδιοκτήτες εδαφών κοντά στα σύνορα, που σύμφωνα με την έκθεση γίνονται στόχος από μέλη της στρατοχωροφυλακής.

Το κέντρο τεκμηρίωσε τη δολοφονία 3 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 12 κατά τον Οκτώβριο. Η Τουρκία έχει επίσης κατασκευάσει ένα προστατευτικό τείχος μήκους 911 χιλιομέτρων κατά μήκος των συνόρων της για να αποτρέψει την είσοδο προσφύγων αποτέλεσμα θανάτους και τραυματισμούς πολιτών. Σύμφωνα με το VDC-NSY, αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που προσπαθούν να ξεφύγουν από το συνεχιζόμενο πόλεμο στις περιοχές της Ιντλίμπ, Χαλέπι, Ρακκα και Χασάκα.

ΠΗΓΗ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.