Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απέλαση «πακέτο» από την Γερμανία για τον φανατικό Τούρκο και ολόκληρη την οικογένεια του…

Διαβάστε όπως το καταγράφει τοιυρκκικό Μέσο ενημέρωσης: Στην Γερμανία συνέβη ένα ακόμα περιστατικό με στόχο τους Τούρκους, που θυμίζει τον ...




Διαβάστε όπως το καταγράφει τοιυρκκικό Μέσο ενημέρωσης:

Στην Γερμανία συνέβη ένα ακόμα περιστατικό με στόχο τους Τούρκους, που θυμίζει τον ναζισμό του Χίτλερ. Αστυνομική έφοδος έγινε στο σπίτι της επταμελούς οικογένειας Ακγιούζ που είχε εκφράσει ανοιχτά την αγάπη της για την Τουρκία. Τους ξεγύμνωσαν και παρουσία καμερλών και ακολούθως με χειροπέδες σε χέρια και πόδια τους έστειλαν στην Τουρκία.
…..

Η αστυνομική έφοδος στο σπίτι της οικογένειας έγινε στις 2:30 το βράδυ. Δεκάδες αστυνομικοί με αυτόματα όπλα στα χέρια και φορώντας μάσκες διέλυσαν το σπίτι. Ο Μαχμούτ Ακγιούζ, η σύζυγός του Φατμά Ακγιούζ, και τα παιδιά τους Φερντί (19), Μπιλάλ (18), Μεσούτ (17) Σαχρά (15) και Μουχάμεντ (13) συνελήφθησαν και αργότερα απελάθηκαν.

Ο Μαχμούτ Ακγιούζ δηλώνει πως μέχρι να φτάσουν στην Κωνσταντινούπολη σε κάθε στάδιο υπέστησαν απάνθρωπες συμπεριφορές και περιέγραψε ως εξής την φρίκη που έζησε :

“ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ”

Στις 2:30 το βράδυ δεκάδες αυτοκίνητα της αστυνομίας και δύο ασθενοφόρα ήρθαν στην πόρτα μας. ενώ εμείς κοιμόμασταν έσπασαν την εξωτερική πόρτα και ακολούθως έσπασαν και την πόρτα του σπιτιού και μπήκαν μέσα. Μόλις μπήκαν άρχισαν να φωνάζουν. Το 13χρονο και το 15χρονο παιδί μου από το φόβο τους δεν σηκώθηκαν καν από το κρεβάτι τους αλλά κραύγαζαν. Όταν μπήκαν στο κρεβάτι όπου κοιμόμουν πριν να καταλάβω τι συνέβη τέσσερις-πέντε αστυνομικοί, που με έπιασαν από τα χέρια. Τους είπα ¨Τι συμβαίνει, τι κάνετε;¨. Αυτοί μου είπαν ότι θα απελαθώ. Ρώτησα τον λόγο και τους είπα πως θα πιάσω δικηγόρο αλλά κανείς δεν με άκουσε και με φίμωσαν. Με έβαλαν χειροπέδες σε χέρια και πόδια και κατά τον ίδιο τρόπο έδωσαν και τη σύζυγό μου. Ο γιος μου ο Μπιλάλ τους είπε ¨Αφήστε τη μάνα μου, τι έγκλημα έκανε, τι κάνετε;¨ και τον έδεσαν και εκείνο.
….

Μας πήραν και μας πήγαν στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Μας έβαλαν όχι από την πύλη των ταξιδιωτών αλλά από άλλη πύλη. Εκεί πέρα μας υποδέχτηκαν περισσότεροι από 50 αστυνομικοί. Μόλις μπήκαμε μας είπαν “ξεγυμνωθείτε”. Τους είπα πως είχε γίνει έρευνα στο σπίτι και αντιστάθηκα και τότε προσπάθησαν να με ξεγυμνώσουν με το ζόρι. Με πρόσβαλαν φωνάζοντας με “Τούρκο” και με έβριζαν. Υποχρεώθηκα να ξεγυμνωθώ εντελώς ενώ το ίδιο έγινε στη σύζυγό μου και στα παιδιά μου. Ακόμα και σε εκείνη την κατάσταση μας κατέγραφαν με κάμερες. Μας πήραν τα χρήματα μας, τα ρολόγια και τα τηλέφωνά μας. Μας ανέβασαν στο αεροπλάνο πριν να πάρουμε τίποτα από το σπίτι μας. Και στο αεροπλάνο ακόμη τα χέρια και τα πόδια μας ήταν δεμένα. Περίπου 25 αστυνομικοί ήρθαν μαζί μας. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ήταν στημένοι δίπλα μας και δεν άφηναν ούτε ανάσα να πάρουμε. Χωρίς νερό και φαΐ μας έφεραν στην Τουρκία και μας παρέδωσαν στην τούρκικη αστυνομία. Τώρα μένω στον αδερφό μου στην Κωνσταντινούπολη. Προσλάβαμε δικηγόρος στη Γερμανία και δεν ξέρουμε τι θα γίνει.

Όσο και αν οι γερμανικές αρχές δεν έδειξαν κάποια δικαιολογία για την απέλαση αυτά που περιγράφει ο Μαχμούντ Ακγιούζ δείχνουν πως πρόκειται για ένα “Περιστατικό μίσους προς την Τουρκία και τον Ρετζέπ ταγίπ Ερντογάν”. Ο Ακγιούζ περιγράφει πως ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για την Τουρκία και είχε δεχτεί μερικές φορές ανεπίσημες προειδοποιήσεις για αυτό : ” Εγώ ήμουν μεταφραστής στα δικαστήρια. Ήμουν μεταφραστής στην προσφυγή ενός Τούρκου που είχε ζητήσει άσυλο. Από τα λόγια του σκέφτηκα πως είναι μέλος της FETO καθώς κατηγορούσε την Τουρκία και τον Προέδρου της Δημοκρατίας μας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Εγώ λοιπόν του είπα ¨Μη λες ψέματα, δεν ντρέπεσαι;¨ και τον έφτυσα στο πρόσωπο. Αυτό δημιούργησε μικρό πρόβλημα. Αργότερα είχαμε προειδοποιηθεί καθώς στα ματς ποδοσφαίρου που έπαιζε η Τουρκία και η Φενέρμπαχτσε, ο γιος μου κρεμούσε στο σπίτι μας μία μεγάλη τουρκική σημαία. Επίσης στο Τμήμα Αλλοδαπών είχα απειληθεί καθώς ο γιος μου φορούσε μπλούζα με το μισοφέγγαρο και το άστρο. Οι Γερμανοί τα προσέχουν αυτά πολύ. Οι Τούρκοι δέχονται απίστευτη πίεση”.

​’Türk’sünüz işkencesi: Almanya’da yaşayan Türk aileye işkence

18/12/2020

Σχ.https://tourkikanea.gr: Τυπική περίπτωση ανθρώπου που δεν μπόρεσε να εξελιχθεί. Με πέντε παιδιά θα έπαιρνε ένα κάρο επιδόματα στη Γερμανία. Ο ίδιος εργαζόταν ως μεταφραστής στα δικαστήρια, από που σίγουρα θα έπαιρνε ένα καλό μισθό. Μπροστά στο δικαστήριο λοιπόν, έφτασε στο σημείο μπροστά στο δικαστήριο να φτύσει αυτόν που ζητούσε άσυλο !! Απίστευτο θράσος ! Ας επιστρέψει λοιπόν τώρα στην Τουρκία που τόσο αγαπούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.