Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αποθρασύνθηκε ο Ερντογάν μετά το φιάσκο: «Ευχαριστώ τις χώρες που με στήριξαν-Έλληνες μην περιμένετε κυρώσεις ούτε τον Μάρτιο!»

Με προκλητικό ύφος, μετά και το φιάσκο στη Σύνοδο Κορυφής, ο Ερντογάν ειρωνεύεται την Ελλάδα και ευχαριστεί εμμέσως την Γερμανία. Στις αποφ...


Με προκλητικό ύφος, μετά και το φιάσκο στη Σύνοδο Κορυφής, ο Ερντογάν ειρωνεύεται την Ελλάδα και ευχαριστεί εμμέσως την Γερμανία.

Στις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναφέρθηκε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σημειώνοντας ότι οι απαιτήσεις αρκετών ευρωπαϊκών χωρών, σε ό,τι αφορά τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για τη τουρκική συμπεριφορά, ήταν «άδικες».

«Η χθεσινή Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες αρκετών χωρών. Κι αυτό επειδή οι απαιτήσεις τους ήταν άδικες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.

Και συνέχισε: «Υπάρχει η προσδοκία για διαπραγμάτευση στη Σύνοδο του Μαρτίου. Να το πω ξεκάθαρα: Δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα».Αναφερόμενος στα αποτελέσματα της Συνόδου, ο πρόεδρος της Τουρκίας, σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους στην Κωνσταντινούπολη, σημείωσε ότι «κάποιες χώρες της ΕΕ με κοινή λογική υιοθέτησαν θετική προσέγγιση και ματαίωσαν τα σχέδια (σ.σ. για αυστηρότερα μέτρα σε βάρος της Τουρκίας)».

Παράλληλα, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, ο ίδιος τόνισε ότι «υπάρχουν πολλά δικαιώματα που πρέπει να δοθούν στην Τουρκία από χώρες της ΕΕ».

Ο Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε επίσης ότι οι αμερικανικές κυρώσεις για την αγορά ρωσικών αμυντικών συστημάτων από την Τουρκία δεν σέβονται έναν σημαντικό σύμμαχο στο ΝΑΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.