Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Ερντογάν στέλνει ισλαμιστές κατά Γάλλων Λεγεωνάριων στη Σομαλία - Η Τουρκία βάζει φονιάδες στην ΝΑ Τουρκία κατά Κούρδων

Υπάρχουν αρκετές έγκυρες αναφορές σχετικά με τα νέα σχέδια του Ερντογάν για αποστολή Τζιχαντιστών εντός τουρκικού εδάφους κατά των Κούρδων α...



Υπάρχουν αρκετές έγκυρες αναφορές σχετικά με τα νέα σχέδια του Ερντογάν για αποστολή Τζιχαντιστών εντός τουρκικού εδάφους κατά των Κούρδων ανταρτών.

Μετά τις απώλειες και τα σαμποτάζ των Κούρδων, η Άγκυρα εφαρμόζει μεθόδους Γερμανών το 1943, και αποστέλει ειδική παραστρατιωτική οργάνωση για να εξολοθρεύσει τους Κούρδους μαχητές.    

Ο Ερντογάν σκοπεύει να στείλει μισθοφόρους από το Ισλαμικό Κόμμα του Τουρκεστάν στην ΝΑ Τουρκία. Οι πληροφορίες αναφέρουν για στυγερούς Τζιχαντιστές που έχουν στόχο να εξολοθρεύσουν τους Κούρδους του ΡΚΚ.

Μιλάμε για Κινέζους Ουιγούρους, Τσετσένους, Ουζμπέκους, Τατζίκους και άλλους. Ο αριθμός των μελών αυτής της στρατιωτικής μονάδος εκτιμάται σε περίπου 7 χιλιάδες ένοπλους, ενώ αυτοί συνοδεύονται από τις οικογένειές τους, οι οποίες μετακινήθηκαν στη Συρία το 2013 και εγκαταστάθηκαν στα  δυτικά της Ιντλίμπ, και εντός των συνόρων περιοχές με την Τουρκία.

Αποστολή Τζιχαντιστών από Τουρκία στην Σομαλία

Ο Τούρκος πρόεδρος όμως, συνεχίζει ακάθεκτος τα νεο-οθωμανικά σχέδια του για “εισβολή” και έλεγχο χωρών στην Αφρική, φέρνοντας τη χώρα του αντιμέτωπη με τη δύση και ειδικά τη Γαλλία, η οποία είχε εδραιωθεί εδώ και δεκάδες χρόνια στην περιοχή.    

Η Τουρκία προετοιμάζει μισθοφόρους για να τους στείλει στη Σομαλία, αναφέρουν πηγές στο Sky News.

Μιλάμε για τις προετοιμασίες της Άγκυρας να στείλει περίπου 1.000 Τζιχαντιστές μισθοφόρους στη Σομαλία από τα στρατόπεδα εκπαίδευσης μισθοφόρων στο Αφρίν της Συρίας και ενός ακόμη που δημιουργήθηκε στη Λιβύη.

Οι πηγές αποκάλυψαν ότι στην κατεχόμενη από τον τουρκικό στρατό πόλη της Αφρίν, Τούρκοι στρατιωτικοί και μισθοφόροι της περιβόητης SADAT, προετοιμάζουν πυρετωδώς μια νέα παρτίδα μισθοφόρων από τις περιοχές Afrin, Jarablus και Al-Bab, για να τους στείλουν να πολεμήσουν στη Σομαλία.

Επίσης άλλη δύναμη Τζιχαντιστών ετοιμάζεται να αποσταλεί και αυτή στη Σομαλία από κέντρο εκπαίδευσης νότια της Τρίπολης της Λιβύης

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για σκληροτράχηλους Τζιχαντιστές των οργανώσεων Souqor al-Sunni, Liwa al-Qadisiyah, Ahl al-Athar, al -Khattab και Abu Qadri, οι οποίοι προετοιμάζονται να κατευθυνθούν προς τη Σομαλία, για να ενωθούν με την περιβόητη τρομοκρατική οργάνωση "Boko Haram", που δραστηριοποιείται στη Δυτική Αφρική.

Η Τουρκία διαθέτει κέντρα που είναι συνδεδεμένα με την τρομοκρατική πολιτοφυλακή στη δυτική Λιβύη για να εκπαιδεύσουν ισλαμιστές τρομοκράτες, σε Yarmouk στην Τρίπολη και στην Tarhuna, προκειμένου να στρατολογήσουν περισσότερους μισθοφόρους.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, τα κέντρα εκπαίδευσης μισθοφόρων στη Συρία περιλαμβάνουν περίπου 500 μισθοφόρους, ενώ στη Λιβύη έχουμε 700 μισθοφόρους, οι περισσότεροι από τους οποίους προέρχονται από Ιντλίμπ, Χόμς, Γκούτα και Δαμασκό.

pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.