Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο… ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ... «Αν ανοίξει το ξεφάλι Αστυνομικού θα γεμίσουν σκ@τά τα πεζοδρόμια»

ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ! ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΡΕΖΙΛΗ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕ...





ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ!

ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΡΕΖΙΛΗ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ;

Αποτελεί πλέον κοινό μυστικό ότι ο χώρος της ελλαδικής δημοσιογραφίας αριστεροκρατείται και γι’ αυτό εμφανίζει τα γνωστά χάλια αλλά και γι’ αυτό παραμένει έρμαιο συγκεκριμένης προπαγάνδας ο ελληνικός λαός. 

Ως γνωστόν λοιπόν οι αποκαλούμενοι δημοσιογράφοι με αριστερή τοποθέτηση μπορούν να γράφουν ότι θέλουν, να σχολιάζουν όπως θέλουν, να προσβάλουν με εμετικά σχόλια, αλλά αυτό αποτελεί… ελευθερία λόγου και ουδείς ενοχλείται. Φυσικά το ίδιο δεν συμβαίνει με όσους δεν ανήκουν στις τάξεις του αριστερού προοδευτισμού.

Ένα τέτοιο παράδειγμα απολύτου σήψης της εγχώριας δημοσιογραφίας αποτελεί ο δημοσιογράφος Ηλίας Σκυλλάκος εκ Λαρίσης. Ο λεγάμενος πληρώνεται από το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (που είναι Ανώνυμη Εταιρεία του Ελληνικού Δημοσίου) και από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας, δηλαδή τον πληρώνει ο ειρωνικά αποκαλούμενος κυρίαρχος λαός. Αυτός ο τύπος λοιπόν στον δημόσια προσβάσιμo λογαριασμό του στο facebook στις 6 Δεκεμβρίου, ημέρα που οι εν Ελλάδι προοδευτικάριοι τιμάνε με πάσης φύσεως επεισόδια και επιθέσεις την μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, έκανε την εξής εμετική ανάρτηση: «Ακούω εδώ και δύο ώρες κάτω από το μπαλκόνι μου να χαχανίζουν καμία 30αρια ΜΑΤατζήδες και μου έχουν γυρίσει τα άντερα από τις μ@@@κίες που λένε. Στο τσακ είμαι να σπρώξω μια γλάστρα να πέσει, ο μόνος λόγος που δεν το κάνω, είναι ότι αν ανοίξει κανένα κεφάλι θα γεμίσουν σκατά τα πεζοδρόμια και θα βρωμάει»!

Καταλαβαίνετε για τι είδους επίπεδο ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΛΑΣ μιλάμε… Και ρωτάμε: Για αυτόν τον τουλάχιστον απαράδεκτο τύπο η ΕΣΗΕΑ θα βγάλει καμιά ανακοίνωση; Θα ζητήσει κανείς την απόλυσή του, από τη στιγμή που σιτίζεται από τον ελληνικό λαό για να παριστάνει τον ψευτοεπαναστάτη κρατικοδίαιτο; Αν και είμαστε σίγουροι πως μόλις του τραβήξουν το αυτί θα βάλει ο Σκυλλάκος την ουρά στα σκέλια... Και μετά απορούν γιατί ο κόσμος ακούει δημοσιογράφος και του γυρίζουν τα άντερα…

Εφημερίδα «ΣΤΟΧΟΣ»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.