Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορονοϊός: Και στα φαρμακεία τα ραντεβού για το εμβόλιο – Εξετάζεται και η χρήση των ΚΕΠ

Πολλαπλά κανάλια για την οργάνωση του εμβολιασμού θα αξιοποιήσει η κυβέρνηση σύμφωνα με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακά...

Πολλαπλά κανάλια για την οργάνωση του εμβολιασμού θα αξιοποιήσει η κυβέρνηση σύμφωνα με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη ο οποίος μιλώντας στη βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για τον προϋπολογισμό προανήγγειλε την αξιοποίηση των περίπου 10.000 φαρμακείων για τα ραντεβού. Εξετάζεται η χρήση και των ΚΕΠ.


Στο πλαίσιο αυτό οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού για εμβολιασμό μέσω των περίπου 10.000 φαρμακείων. Όπως τόνισε ο υπουργός Επικρατείας Κυριάκος Πιερρακάκης, επειδή υπάρχουν συνάνθρωποί μας που δεν έχουν ψηφιακές δεξιότητες, θα αξιοποιηθούν και μη ψηφιακά κανάλια όπως τα φαρμακεία για το κλείσιμο ραντεβού.


Μάλιστα ο κ. Πιερρακάκης σημείωσε ότι για τον ίδιο λόγο εξετάζεται και η αξιοποίηση και χρήση των ΚΕΠ. Μέχρι το τέλος του χρόνου ίσως ανακοινωθούν κι άλλοι τρόποι πέραν της άυλης συνταγογράφησης.


Στόχος της κυβέρνησης είναι η κατοχύρωση της άρτιας λειτουργίας της εμβολιαστική διαδικασίας. “Όλα να γίνουν σωστά και προγραμματισμένα κι αυτό είναι ευθύνη και προτεραιότητα όλων μας”, είπε ο κ. Πιερρακάκης στην ομιλία του.


Παράλληλα τόνισε ότι απέναντι σε κάθε αντιεπιστημονική και ψευδή άποψη, πρέπει να προτάξουμε το ανάστημά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.