Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εβραίος ο γιατρός αλλά αγαπούσε τον Γιώργη τον Παπαδόπουλο...

   Θα φανεί άσχετο, αλλά το καταγράφω για να μη χαθεί στην απεραντοσύνη του Σύμπαντος: Με σχόλιό του στο Ιστολόγιο του συριζαίου μεταφραστή...

  



Θα φανεί άσχετο, αλλά το καταγράφω για να μη χαθεί στην απεραντοσύνη του Σύμπαντος: Με σχόλιό του στο Ιστολόγιο του συριζαίου μεταφραστή Νίκου Σαραντάκου (βλέπε εδώ https://tinyurl.com/y4rn8gcu), ο 75χρονος γνωστός Εβραίος γιατρός της Αθήνας, Λεώνικος Καλοχώρας, μάς αποκάλυψε στις 4 Δεκεμβρίου ότι ο σιωνιστής και σοσιαλιστής θείος του λάτρευε τον Αρχηγό της 21ης Απριλίου γιατί πίστευε πως μόνο αυτός μπορεί να σώσει την Ελλάδα!.. Μεταφέρω επί λέξει:

«O θείος μου είχε διαφύγει το 1942 μέσω Μαραθώνα, Ευβοίας, Μ. Ασίας στο Ισραήλ, τότε Παλαιστίνη. Παρακολουθούσαν το ελληνικό ραδιόφωνο τόσο που η θειά μου μού τηλεφωνούσε να ντυθώ γιατί θα κάνει κρύο. Μάς ήρθε το 1960-65 για μερικές μέρες ντυμένος σα λέτσος. Ήταν σοσιαλιστής. 

Οι δικοί μου αναγκάστηκαν να του ράψουν ρούχα για να τον εμφανίσουν στο υπόλοιπο συγγενολόι, τόσο που όταν τον είδε ο γιός του ντυμένο αναφώνησε σε άπταιστα εβραϊκά: «millionaire»! Μάς ξανάρθε, άλλη μια βόλτα, το 70. Σοσιαλιστης για το Ισραήλ, αλλά για την Ελλαδα Παπαδοπουλικός. Είχε πειστεί ότι μόνο ο Παπαδόπουλος αγαπούσε την Ελλάδα. Την αγαπούσε κι αυτός. Ο θείος μου εννοώ, αλλά…»

ΣΧΟΛΙΟ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ: Να που υπήρχαν και τέτοιοι Εβραίοι: Σοσιαλιστές στο Ισραήλ και ακροδεξιοί στην Ελλάδα. Θυμίζω ότι ο Ιδρυτής του ΚΚΕ, Αβραάμ Μπεναρόγια (1887 – 1979) ήταν το αντίθετο: Αναρχοσοσιαλιστής όσο ζούσε στην Ελλάδα και φανατικός Σιωνιστής όταν πήγε στο Ισραήλ το 1953…

ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ - Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.