Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στην τουρκία φυσικά... Ο νέος σύζυγος την έδειρε και ο παλιός την κλείδωσε στο συνεργείο !

Αστυνομία και πυροσβεστική ανταποκρίθηκαν στην έκκληση μιας γυναίκας στο Ντενιζλί, η οποία λόγω βίας από τον σύζυγό της, είχε προσφύγει στο...




Αστυνομία και πυροσβεστική ανταποκρίθηκαν στην έκκληση μιας γυναίκας στο Ντενιζλί, η οποία λόγω βίας από τον σύζυγό της, είχε προσφύγει στον πρώην σύζυγό της, ο οποίος όμως επί 24 ώρες την είχε κρατήσει σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων.

Η χαρά στο πρόσωπό της γυναίκας ήταν εμφανής, όταν η πυροσβεστική έσπασε την κλειδαριά και άνοιξε την επιχείρηση και την έβγαλε μαζί με τις βαλίτσες της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ραζιέ Σαρουχαν που έμενε στην συνοικία Σουμέρ, όταν την έδειρε νέος της σύζυγος, αυ προσέφυγε στον παλιό της σύζυγο τον Μεχμέτ Κ.

Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Η Σαρουχαν που προσέφυγε στον πρώην σύζυγό της για πάνω από 24 ώρες κρατήθηκε σε συνεργείο αυτοκινήτων που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή με την πόρτα κλειδωμένη. 

Χωρίς φόρτιση στο κινητ,ό η γυναίκα χτυπούσε τα στόρια ζητώντας επί ώρες με κραυγές βοήθεια. Καθώς δεν είχε μαζί της φορτιστή, μετά από ώρες βρήκε φορτιστή και με αυτόν φόρτισε το κινητό της. Όταν άνοιξε το κινητό της η γυναίκα πήρε ελπίδες και κάλεσε τη γραμμή εκτάκτων περιστατικών 112 και κατήγγειλε. 

Μετά από την καταγγελία έφτασαν στην περιοχή ομάδες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας πού έσπασαν την κλειδαριά και άνοιξαν τα στόρια. Όταν μετά από ώρες άνοιξε η πόρτα, εμφανής ήταν η χαρά στο πρόσωπό της γυναίκας που βγήκε από εκεί με τις βαλίτσες της. Η αστυνομία μετέφερε την κρατηθείσα γυναίκα στο αστυνομικό τμήμα με την υγεία της να είναι σε καλή κατάσταση.
tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.