Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκαριστικό βίντεο: Αστυνομικός στις Φιλιππίνες πυροβολεί και σκοτώνει μητέρα και γιό μπροστά στην κόρη του

  Τον γύρο του κόσμο κάνει ένα βίντεο από τις Φιλιππίνες που δείχνει έναν αστυνομικό να πυροβολεί και να σκοτώνει μητέρα και γιό μπροστά ...

 

Τον γύρο του κόσμο κάνει ένα βίντεο από τις Φιλιππίνες που δείχνει έναν αστυνομικό να πυροβολεί και να σκοτώνει μητέρα και γιό μπροστά στα μάτια της κόρη του.

ΟΓιονέλ Νουέζκα παραδόθηκε μόνος του στις αρχές την Κυριακή αφού κατηγορήθηκε για το φόνο της 52χρονης γειτόνισσάς του, Σόνια Γκρεγκάριο και του 25χρονου γιου της, Φρανκ.

Σε βίντεο, μάλιστα, που κυκλοφόρησε στα social media ο Νουέζκα φαίνεται να πυροβολεί τον 25χρονο ενώ αυτός έχει ήδη πέσει νεκρός.

Όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια της μικρότερης κόρης τους αστυνομικού που ήταν παρούσα στο σκηνικό.

Η δολοφονία σημειώθηκε ενώ ο Νουέζκα, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, επιχείρησε να συλλάβει τον Φρανκ Γκρεγκάριο.

Πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι προηγήθηκε καβγάς που προκλήθηκε από την εκπυρσοκρότηση ενός αυτοσχέδιου όπλου.

Όταν η 52χρονη αγκάλιασε τον γιό της για να τον εμποδίσει τη σύλληψή του, ο Νούεζκα, όπως φαίνεται στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει, την πυροβόλησε στο κεφάλι πριν να κάνει το ίδιο και στον γιο της.

Αυτόπτης μάρτυρας υποστηρίζει ότι μετά το φονικό ο αστυνομικός πήρε την κόρη του και έφυγαν «σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό».

Ο αρχηγός της αστυνομίας στις Φιλιππίνες ανακοίνωσε ότι σε βάρος του Νουέζκα απαγγέλθηκαν πέντε κατηγορίες, οι δύο για δολοφονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.