Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρίκη: Έλιωσε το κεφάλι της μητέρας του με βαράκι επειδή την λυπόταν!

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους την αρρωστημένη αιτιολογία ενός 25χρονου. Ούτε στις πιο άγριες ταινίες τρόμου δεν θα μπορούσε να πιστέψ...





Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους την αρρωστημένη αιτιολογία ενός 25χρονου.

Ούτε στις πιο άγριες ταινίες τρόμου δεν θα μπορούσε να πιστέψει τα όσα έκανε ένας 25χρονος από την Κίνα στη μητέρα του, καθώς τη δολοφόνησε από... οίκτο!

Ο Wu Xieyu καταδικάστηκε σε ισόβια για τη δολοφονία της μητέρας του, της οποίας διέλυσε το κεφάλι με ένα βαράκι. Η ομολογία του δολοφόνου ήταν τόσο κυνική στο δικαστήριο της Fuzhou, καθώς όταν ρωτήθηκε γιατί το έκανε τόνισε πως η άτυχη γυναίκα ήταν δυστυχισμένη και ήθελε να την βγάλει από τη μιζέρια της.

Η Xie Tianqin, ήταν δασκάλα σε σχολείο και σύμφωνα με τον δράστη, όταν πέθανε ο σύζυγός της και πατέρας του εκείνη έπαθε κατάθλιψη.

Έτσι, διαβάζοντας μια νουβέλα εμπνεύστηκε τη δολοφονία της μητέρας του, την οποία σχεδίαζε από το 2015, αγοράζοντας μπαλτάδες και μαχαίρια!

Μάλιστα, επέλεξε ως ημέρα δολοφονία την 10η Ιουλίου, ημερομηνία η οποία είναι αντίστροφη της 7ης Οκτωβρίου, ημέρα των γενεθλίων της άτυχης γυναίκας!

Η Xie όμως έχασε τη ζωή της με έναν φρικτό τρόπο, καθώς όταν επέστρεψε στο σπίτι και έσκυψε να βγάλει τα παπούτσια, ο ίδιος της ο γιος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Thepaper, της έλιωσε το κεφάλι με ένα βαράκι γυμναστικής.

Ο δράστης καταδικάστηκε σε ισόβια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.