Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απύθμενο τουρκικό θράσος! Ο Τούρκος πρόξενος ζητά πίσω υπολογιστή και κινητό του γραμματέα - κατάσκοπου - «Είναι εργαλεία δουλειάς...»

  Σε πλήρη εξέλιξη φαίνεται να βρίσκεται η έρευνα για την υπόθεση κατασκοπίας των δύο Ελλήνων μουσουλμάνων στη Ρόδο. Οι δύο άνδρες, παρακολο...

 



Σε πλήρη εξέλιξη φαίνεται να βρίσκεται η έρευνα για την υπόθεση κατασκοπίας των δύο Ελλήνων μουσουλμάνων στη Ρόδο. Οι δύο άνδρες, παρακολουθούσαν κάθε κίνηση των Ε.Δ. της χώρας μας στην περιοχή και έστελναν πληροφορίες απευθείας στην Τουρκία.

Οι αρχές, προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν ο 35χρονος γραμματέας του τουρκικού προξενείου που κατηγορείται για την υπόθεση κατασκοπείας στη Ρόδο, είχε στρατολογήσει κι άλλα άτομα, ακτός από τον ναυτικό-μάγειρα.

Παράλληλα, αποναυτολογήθηκε και απολύθηκε από την εργασία του στο πλοίο «Ε/Γ-Ο/Γ ΣΤΑΥΡΟΣ» της εταιρείας ΣΑΟΣ ο 52χρονος μάγειρας που ενεπλάκη στην πολύκροτη υπόθεση κατασκοπείας της χώρας και φέρεται να στρατολογήθηκε από 35χρονο γραμματέα του Τουρκικού προξενείου στη Ρόδο.Όπως αναφέρει μάλιστα η «Δημοκρατική», αίσθηση προκαλεί πληροφορία που θέλει τον Τούρκο πρόξενο να έχει απευθύνει επιστολή στις αρχές και να ζητά να αποδοθούν στο προξενείο ένας υπολογιστής και ένα τηλέφωνο, που κατασχέθηκαν από την οικία του 35χρονου, επισημαίνοντας ότι δεν του ανήκουν αλλά του είχαν δοθεί για να τα χρησιμοποιεί για τις ανάγκες της εργασίας του!

Σημειώνεται ότι είχε εργαστεί ως μάγειρας στα πλοία της εταιρείας πριν ακόμα αυτή αναλάβει δρομολόγια στα Δωδεκάνησα και όταν εξυπηρετούσε τη γραμμή Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη.

Τους κατηγορούμενους βαραίνουν οι κατηγορίες της παράβασης του άρθρου 148 Π.Κ. (κατασκοπεία) και του Α.Ν. 376/1936 (περί μέτρων ασφαλείας οχυρών θέσεων) κατά συναυτουργία και η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου την Παρασκευή για τα περαιτέρω.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.