Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του γυναικολόγου που καταγγέλλεται για σεξουαλικές επιθέσεις

Η Ρόδος παραμένει συγκλονισμένη από την υπόθεση του γυναικολόγου, σε βάρος του οποίου έχουν υποβληθεί πολλές διψήφιες μηνύσεις για σεξουαλ...

Η Ρόδος παραμένει συγκλονισμένη από την υπόθεση του γυναικολόγου, σε βάρος του οποίου έχουν υποβληθεί πολλές διψήφιες μηνύσεις για σεξουαλικά εγκλήματα.



Σοκαρισμένη η Ρόδος παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση. Τα νεότερα αφορούν στην κίνηση του γυναικολόγου να προτείνει δύο μάρτυρες υπεράσπισης. Στο μεταξύ, η προκαταρκτική εξέταση για την τρίτη δικογραφία που περιλαμβάνει 12 μηνύσεις, εις βάρος του καταγγελλόμενου για σεξουαλικά εγκλήματα γυναικολόγου – μαιευτήρα αναμένεται τελικά να περαιωθεί από τον πταισματοδίκη Ρόδου την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2021.


Έχουν ήδη περαιωθεί άλλες δύο δικογραφίες με 5 και 3 μηνύσεις αντίστοιχα και χθες, Τρίτη (22.12.2020) ο κατηγορούμενος παρέδωσε έγγραφες εξηγήσεις για την τελευταία, αρνούμενος τα όσα του καταλογίζουν οι 12 μηνύτριες.



Πρότεινε, ωστόσο, δύο μάρτυρες υπεράσπισής του, που θα καταθέσουν την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου και ακολούθως η δικογραφία θα διαβιβαστεί μαζί με τις άλλες δύο στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

Ο καταγγελλόμενος, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dimokratriki.gr, υπήρξε φειδωλός σε απαντήσεις – εξηγήσεις για τα όσα καταγγέλλουν σε βάρος του γυναίκες που δηλώνουν θύματα σεξουαλικών εγκλημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται από τις φερόμενες ως θύματα, δήλωσε ότι δεν τις θυμάται καν, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι τα όσα εξιστορούνται αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας τους, επιφυλασσόμενος μάλιστα να τις καταμηνύσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.