Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Περιστέρι: Την Παρασκευή απολογούνται ο γιος εφοπλιστή και ένας ακόμα για την επίθεση στον πρώην πυγμάχο...

  Εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης καλούνται να δώσουν οι δυο συλληφθέντες οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην επίθεση σε βάρος 32χρονο...

 



Εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης καλούνται να δώσουν οι δυο συλληφθέντες οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην επίθεση σε βάρος 32χρονου πρώην πυγμάχου, αλβανικής καταγωγής, έξω από μάνδρα αυτοκινήτων στο Περιστέρι.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος των δυο ανδρών ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία και τους παρέπεμψε να απολογηθούν σε ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για την ερχόμενη Παρασκευή προκειμένου να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους.

Ο ένας από τους κατηγορούμενους, ο οποίος είναι γιος εφοπλιστή και έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του σε ριάλιτι…αγάπης, αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του στην υπόθεση. «Ο εντολέας μου αρνείται όσα του αποδίδονται. Το θύμα δεν τον αναγνωρίζει καν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνήγορος του Βασίλης Καπερνάρος.
Πώς ξετυλίχθηκε τυο κουβάρι της υπόθεσης

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αρχές άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της επίθεσης όταν αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν την πινακίδα του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν δυο άνδρες οι οποίοι επιτέθηκαν στον πρώην πυγμάχο.

Η επίθεση έγινε χθες το απόγευμα στην οδό Δωδεκανήσου στο Περιστέρι την ώρα που ο πρώην πυγμάχος έβγαινε από μια μάντρα αυτοκινήτων. Σύμφωνα με τις περιγραφές δυο άτομα κατέβηκαν από ένα αυτοκίνητο και του επιτέθηκαν. Ο ένας τον χτύπησε στο κεφάλι με σιδηρογροθιά, ενώ ο δεύτερος τον πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές, στο γόνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.